Прескочи до съдържание

През октомври в Бали или ...?

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 25.03.2019 г. в 13:22, Ronity каза:

......

Претенции:

Да сме на плаж, както му казвате вие, като от картичка. Плаж, вода, слънце, романтика, рай. Не сме пълни чукове и искам и да пообиколим и да видим това онова и да се докоснем до културата.

Гмуркането не е цел, но след като е опция можем да го опитаме. Аз имам шнорхел и плавници, които никога не съм използвала. Моя приятел се е гмуркал в Египет и му е харесало.

.....

Още повече, че сме от Варна и ще имаме път до София и обратно евентуално.

😊

.....

Гледам по-горе колегите много са прехвалили  плажовете на Лангкави.

Според мен са си доста гадни, най-вече двата основни където е туристическата ужасна гадна навалица, нооо всичко е субективно, след като някой ги хвали.

След като сте от Варна,/градски сме/, ако очаквате чиста и прозрачна вода по плажовете на Лангкави най-вероятно тотално ще се разочаровате като мен.

Абсолютен батак  е -видимост под 1 м.

Варненските плажове доста по-добри във всяко отношение.

Лангкави ги бие само по-хубав пейзаж и залези.

Иначе на острова има други интересни места на които могат да се отделят 2-3 дни.

Рая дето го търсите е на 2 часа път от Лангкави - Архипелага Аданг с изходна точка Ко Липе. За там 3 дни е оптималното време. Един ден на Липе и два дни на турове по околните острови.

Най-добро време в района - след 25 ноември.

• Харесвам 3
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано: (редактирано)

Планирам Бали за около седмица, но ми се ще да съчетая присъствието в региона с още някое местенце. Ще ми се да е място за почивка с хубави пясъчни плажове и спокойна вода. Същевременно да не е в Тайланд (там съм бил) и Филипините (отпада поради логистични съображения). Четох много добри отзиви за Лангкави, но след като се поразрових за хотели, установих, че там почти няма нищо подходящо - хотелите на прилични цени са доста мизерни, а добрите са изключително скъпи. Така да се каже средно положение няма. Препоръчайте място за настаняване в Лангкави с добри цена, условия и локация  или направо нещо друго в региона.   

Редактирано от Stefan
Публикувано:

На Лангкави водата е мътна, има големи токсични медузи и хотелите са малко занемарени. Не бих го избрала, ако търся плаж. По-скоро за 2-3 дни, ако се прави екскурзия точно в този регион. 

Публикувано:
преди 57 минути , stanislavpp каза:

Не е нужно заради това да се пътува до Лангкави - много по-добри плажове  има на островите Гили и южен Ломбок.

Някъде из темите във форума (а може и да е било другаде) островите Гили бяха почти заклеймени като неподходящи за плаж. Май че бях чел за липса на пътища и места за настаняване на единия от островите, кал, студени течения. Може и да греша.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.