Прескочи до съдържание

Air China/China Eastern/China Southern - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да споделя опита ми с китайците и резервациите през Букинг.

Декември 2024 купих през Букинг билети Истанбул - Токио - Истанбул с China Southern. На 26.01.2025 получих мейл от Букинг, че китайците са направили промяна в полетите и дали я приемам. Оказа се, че променят втория полет на връщане и вместо да имаме няколко часа престой в Пекин, престоят става 4 дни и ще кацнем в Истанбул на 7.03 вечерта, вместо на 04.03 сутринта. Свързах се с Букинг, от съпорта бяха изключително любезни, свързваха се с компанията, търсиха различни варианти и най-доброто, което успяха да предложат, беше полетите на връщане да станат 3 вместо 2 и да се кацнем в Истанбул на 05.03 вечерта. Тъй като се бях замотала безобразно с организацията на пътуването и имах резервирани само две нощувки в Токио, разгледах други опции и реших да сменя малко датите и да взема билети с China Eastern Будапеща - Осака - Будапеща. Букинг анулираха полетите с China Southern и върнаха парите след 4-5 дни. Билетите от Будапеща отново взех през Букинг - бяха значително по-евтини, отколкото на сайта на компанията.

Полетите от Будапеща бяха с около 100 евро на човек по-евтини от предишните от Истанбул, отделно от София пътят с кола и паркингът в Будапеща излязоха доста по-евтино, отколкото щеше да излезе път и паркинг в Истанбул.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:

Да попитам някой от пътувалите с тези компании:

1. Имат ли апликации за Андроид?

2. Трябва ли да се чекираме на интернет страницата предварително или направо на летището в Милано?

2. Хранят ли на борда и колко пъти за полет 11-12 часа?

Интересуваме ме по-специално China Eastern

Благодаря предварително!

Публикувано:
1 hour ago, Адриан ХН said:

2. Трябва ли да се чекираме на интернет страницата предварително или направо на летището в Милано?

Благодаря предварително!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, Адриан ХН каза:

Благодаря предварително!

Аз да похваля China Southern специално. Пътувахме с тях от Амстердам до Кота Кинабалу. Билетите се вързаха за около 440 евро.

Май има някакво приложение, но нито то, нито сайтът вършат особена работа. Дано не се налагат промени, че тогава не знам какво се случва. При нас нямаше промени и всичко мина плавно.

Нямаше нужда да се чекираме онлайн. На летището ни чекираха на КЛМ гише (China Southern и China Eastern са част от Sky Team).

Храната и екипажът за мен бяха 10/10. 

PXL_20250521_125454605.jpg

PXL_20250521_124442383.jpg

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 19 часа, Assya каза:

Да споделя опита ми с китайците и резервациите през Букинг.

Декември 2024 купих през Букинг билети Истанбул - Токио - Истанбул с China Southern. На 26.01.2025 получих мейл от Букинг, че китайците са направили промяна в полетите и дали я приемам. Оказа се, че променят втория полет на връщане и вместо да имаме няколко часа престой в Пекин, престоят става 4 дни и ще кацнем в Истанбул на 7.03 вечерта, вместо на 04.03 сутринта. Свързах се с Букинг, от съпорта бяха изключително любезни, свързваха се с компанията, търсиха различни варианти и най-доброто, което успяха да предложат, беше полетите на връщане да станат 3 вместо 2 и да се кацнем в Истанбул на 05.03 вечерта. Тъй като се бях замотала безобразно с организацията на пътуването и имах резервирани само две нощувки в Токио, разгледах други опции и реших да сменя малко датите и да взема билети с China Eastern Будапеща - Осака - Будапеща. Букинг анулираха полетите с China Southern и върнаха парите след 4-5 дни. Билетите от Будапеща отново взех през Букинг - бяха значително по-евтини, отколкото на сайта на компанията.

Полетите от Будапеща бяха с около 100 евро на човек по-евтини от предишните от Истанбул, отделно от София пътят с кола и паркингът в Будапеща излязоха доста по-евтино, отколкото щеше да излезе път и паркинг в Истанбул.

Благодаря за споделеното! Стана ми интересно колко е струвал паркингът в Будапеща на ден?

• Харесвам 1
Публикувано:
6 hours ago, Lindt said:

Благодаря за споделеното! Стана ми интересно колко е струвал паркингът в Будапеща на ден?

Паркирахме на паркинг от типа Park & Fly - резервирах през Parkvia. Беше 38 евро за 15 дни.

• Харесвам 4
  • Благодаря 3
  • Браво 1
Публикувано:

Full-service flights from Italy to Japan from €430

Japan_juliana-barquero-GptJ5L7niVk-unsplash.jpg

Travel dates:
October – December 2025 / March 2026 (close to daily availability)

Route:
From: Rome, Venice

To: Tokyo (HND and NRT), Okinawa, Fukuoka, Osaka, Nagoya, Sapporo, Shizuoka

Note: some routes can include long layovers in Shanghai.

Baggage allowance:
One cabin and one checked bag

Please note: All the information on this page is correct at the time of publication. If you are checking out the deal at a later date, the price and the availability may no longer be as advertised. Prices are subject to change. To ensure you never miss our deal again, sign up for DEAL ALERTS: download our App on Google Play or App Store. You can also opt for email notifications >> or Telegram alerts >>

Hotel€98/Double

On the island of Okinawa we suggest you the well-rated 4* Novotel Okinawa Naha

oka-h.png

• Харесвам 8

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.