Прескочи до съдържание

Air China/China Eastern/China Southern - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 10 часа, Argentique каза:

Стискам палци някоя китайска компания да дойде и да задуши бедежето със здрава конкуренция.  🫣🙃

Еми... https://offnews.bg/ikonomika/istorichesko-potegli-parviat-chasten-patnicheski-vlak-v-balgaria-sni-831640.html

• 5 седмици по-късно ...
Публикувано:

За хора с отпуска, желание да се лети от Истанбул и липса на скрупули за петък 13-ти и кратко прекачване на връх НГ на китайско летище. :wink:
Skyscanner.se, но пуснах € за прегледност, с чекиран багаж.

Screenshot(1).png.724bc990c40be2fb26fc51a6f1110667.png

• Харесвам 4
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:
На 10.10.2024 г. в 23:42, tougherty каза:

Не само че летят над Русия (за разлика от западните авиокомпании), ами и ползват по-евтино руско гориво. При всички положения обаче аз приветствам китайската експанзия. След като катарците и турците ни отсвириха с промоциите, все пак успях да купя билети за Япония за пролетта на 2025г. на по-ниска цена. Атина - Осака с Juneyao на отиване (два и половина часа престой в Шанхай), Токио - Атина с Air China на връщане (14 часа престой в Пекин и съответно посещение на Великата китайска стена). С довеждащите полети на Aegean общо 830 евро. Много е далече от топ промоционалните цени от ок. 400-500 евро, но за съжаление вече нямам опция да гоня най-ниските цени, а вместо това търся фиксирани дати - априлската ваканция. Да са живи и здрави китайците - спестиха ми едни поне 1600 евро за 4 билета.

Здравейте!

Директно от Air China ли купихте билетите, или чрез някой посредник?

И как мислите да посетите  Великата китайска стена в този промеждутък между двата полета? Чисто организационно 🙂

Благодаря предварително!

Опитвам и аз да намеря сносни билети за края на март и началото на април, но още не съм успяла... 

Публикувано:

Най-лесно е с такси направо от летището до някоя от секциите на Стената.С обществен транспорт е минимум 2-2.30 часа в посока.Ето цените на Didi и нормалните таксита 

IMG_20241212_121223.jpg

Според това как сте с времето после може да се върнете през Пекин за да поразгледате и там нещо.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.