Прескочи до съдържание

Търси се: Web Designer

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мислех аз поетапно да се справя със задачата, но изглежда че прекалено много неща ми идват на главата, а не мога и тепърва да се уча по-сериозно на уеб дизайн. Накратко търсим си специалист със следните квалификации:

• познания по HTML, CSS и може би малко JS/Jquery
  • мааалко PHP 
  • схватливост в непозната обстановка, т.е. да се ориентира в малко нестандартната система, която използва форума. 

Задачата на този етап се състои в редизайн на заглавната страница - тази с новините. Имам груба идея какво трябва да представлява и мога да посоча подобни примери. Информацията, която ще е на страницата аз ще съм отговорен да бъде извадена от базата данни, т.е. това не спада към изискванията. Общо взето необходимо е само стилизиране и форматиране на информацията. Желателно е максимално много да се придържаме към CSS файла на текущия облик, за да няма отклонения при бъдещо обновяване. 

Финансово заплащане няма. Не, че не искам, ама не мога. За това се очаква желаещия да работи на чист ентусиазъм, за VIP иконка под профила и за ползата от това в портфолиото му да има умерено добре посещаван сайт. Освен това ще получи приоритет при бъдещи проекти, които се замислят покрай сайта за догодина, които ще са по-мащабни и съответно платени. С две думи, човека просто трябва да е на кеф и ентусиазиран за нещата, които може да направи за нас, без крайната цел да е финансова изгода от свършената работа.

Нека желаещите ми драснат лично съобщение или писмо на admin маймунско а магеланци.ком, като си изпратят кратко портфолио за неща, които са правили. Макар и задачата да не е платена се предполага, че желаещият има някакъв опит в областта и няма да ни ползва за опитни зайчета. 

Публикувано:

Пак неволята ще оправи работата накрая, ама аз все пак да си питам допълнително :)

Ако има някой в час с Google Maps API нека да свирне :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.