Shamito Публикувано: 28 март, 2019 Сподели Публикувано: 28 март, 2019 Здравейте Магеланци, Предстои ни пътуване до Йордания/Израел и планът ни включва 3 дни в Йордания, 3 дни в Ейлат и след това още 2 дена в Йордания. Четох, но не успях да се ориентирам колко входно изходни такси ще ни струват тези 3 дни в Ейлат и дали визата за Йордания е еднократна или многократна. Ако можете да помогнете с точна информация, ще бъда много благодарна. Благодаря ви! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 Любезно повдигане на темата, ако някой знае отговорите. Мисля, че имахме и други хора с подобни преходи. Връзка към коментар
Shamito Публикувано: 29 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 29 март, 2019 Благодаря ви! Връзка към коментар
mik66 Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 (редактирано) На 28.03.2019 г. в 10:58, Shamito каза: Здравейте Магеланци, Предстои ни пътуване до Йордания/Израел и планът ни включва 3 дни в Йордания, 3 дни в Ейлат и след това още 2 дена в Йордания. Четох, но не успях да се ориентирам колко входно изходни такси ще ни струват тези 3 дни в Ейлат и дали визата за Йордания е еднократна или многократна. Ако можете да помогнете с точна информация, ще бъда много благодарна. Благодаря ви! Ние летим в неделя 31.03.2019 до Акаба . Три дни в Йордания и четири дни после в Израел. Накрая летим за София от Тел Авив . Информацията ми до сега е , че ако кацате в Акаба - Йордания визата е безплатна ! Важи за 20 дни или месец. Когато се връщате от Ейлат и влизате в Йордания , израелците ще ви вземат по 103 шекела за изходна виза от Израел. Само не знам йорданците дали ще ви карат да плащате нещо при излизане от Йордания към Ейлат ??? Това ние също ще го правим и четох на едно място 5 динара , на друго 10 динара на човек . . . . не знам , може и да е безплатно !?!? Редактирано 29 март, 2019 от mik66 1 Връзка към коментар
Shamito Публикувано: 30 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 30 март, 2019 (редактирано) Ще летим заедно, с единствената разлика, че поради събитията в Тел Авив от миналата седмица ние сменихме връщането да е от Аман. С 3 деца сме... Доколкото разбрах визата е безплатна само при влизане и напускане от Акаба. Останалите въпроси за съжаление още не са изяснени. Редактирано 30 март, 2019 от Shamito Връзка към коментар
mik66 Публикувано: 30 март, 2019 Сподели Публикувано: 30 март, 2019 Да се надяваме ,че всичко ще е ок !!! Връзка към коментар
Shamito Публикувано: 30 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 30 март, 2019 Разбира се, ще бъде! Ще видим дали ходенето до Аман не е по-голямо приключение 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега