Георги Публикувано: 2 декември, 2013 Публикувано: 2 декември, 2013 Lonely Planet започват 12 дневна коледна разпродажба като всеки ден ще има различно предложение. Първото е всичките им електронни книги на цена от 6 евро, което по моему е добра оферта, ако така и така сте набелязали някой пътеводител за бъдещо пътешествие и имате съответното устройство. Кода за отстъпката е XMASEBOOK и се въвежда преди плащане. 4
Камен Публикувано: 2 декември, 2013 Публикувано: 2 декември, 2013 Аз съм ползвал техния гайд за Сеул... Ами пълна скръб. Има само централната част, много бедни ПОИ-та. За Европа не съм ги ползвал, но имам голяма маст от тях сваляни безплатно (на промоция) на iPhone-a и там картите са урязани. Ако се отдалечиш си веднага извън картата. Така де личното ми впечатление не е добро, но не все пак опитът ми с тях е ограничен. 1
Childish Публикувано: 2 декември, 2013 Публикувано: 2 декември, 2013 Аз пък съм им голям фен. Е, имало е страни, за които пътеводителят не е върхът, но в общия случай са ми били от полза.
Георги Публикувано: 2 декември, 2013 Автор Публикувано: 2 декември, 2013 Май е въпрос на вкус, някой са фенове на LP, други на Rough Guide, трети на Frommers. Аз например съм от последните, но то вероятно е заради това, че първо попаднах на тях и им свикнах на организацията и на структурата - знам кое да пропусна и кое да чета.
stanimir Публикувано: 2 декември, 2013 Публикувано: 2 декември, 2013 Аз съм ползвал техния гайд за Сеул... Ами пълна скръб. Има само централната част, много бедни ПОИ-та. Така де личното ми впечатление не е добро, но не все пак опитът ми с тях е ограничен. Имам почти всичките им пътеводители в PDF сваляни от торентите и ги преглеждам преди пътуване. Картите им са по-скоро объркващи отколкото информативни , но това важи за повечето пътеводители. Много често инфото не се обновява и примерно в издание от 2012 виждаш цени които са посочени и в изданието от 2008 , но са променени някъде в 2010 Просто огромната част се преписва буквално в новото издание без да проверяват актуалната обстановка. Така е и с хотели , ресторанти , транспорт ... задължително сравнявайте набелязания си план с инфо от нета !!! Аз съм фен на Rough Guides и DK.
Камен Публикувано: 2 декември, 2013 Публикувано: 2 декември, 2013 Аз лично предпочитам едно добро интернет проучване+GPS за страната или просто карта. Много по-добър вариант от гайдовете. 2
Childish Публикувано: 2 декември, 2013 Публикувано: 2 декември, 2013 (редактирано) Аз напазарувах. Сега остава да посетя страните... Редактирано 2 декември, 2013 от Childish 2
stanimir Публикувано: 13 декември, 2013 Публикувано: 13 декември, 2013 Има нов код с който всички книги в pdf са на цена 5.95 евро : HAPPY10 2
stanimir Публикувано: 21 януари, 2014 Публикувано: 21 януари, 2014 50% намаление на всички печатни и непечатни книги на сайта на LP. 1
Childish Публикувано: 21 януари, 2014 Публикувано: 21 януари, 2014 50% намаление на всички печатни и непечатни книги на сайта на LP. Да, по Коледа си купих 5 книги и бях много доволна. Сега се ядосвам защо само 5 съм купила тогава и мъдря кои още да си купя..
stanimir Публикувано: 21 януари, 2014 Публикувано: 21 януари, 2014 (редактирано) Е кога им насмогна ? P.S. Промо кода е : LPSALE Редактирано 21 януари, 2014 от stenk
stanimir Публикувано: 29 май, 2014 Публикувано: 29 май, 2014 Отново всички lonely Planet eBooks на цена 5.95 евро с код newebook. 5
stanimir Публикувано: 5 юни, 2014 Публикувано: 5 юни, 2014 2 на цената на 1 с промокод LP442. Важи само за държави които са представени на световното в Бразилия 1
stanimir Публикувано: 15 юли, 2014 Публикувано: 15 юли, 2014 Промокод PIRATES50 до 50% отстъпка: http://shop.lonelyplanet.com/ Същата отстъпка с код : JULYSALE 2
stanimir Публикувано: 15 юли, 2014 Публикувано: 15 юли, 2014 Като гледам колко блогове са се сдобили със собствен код предполагам LP го предоставят на всеки който пожелае. Сигурно и за нашите магеланци ще предоставят подобен код
Георги Публикувано: 15 юли, 2014 Автор Публикувано: 15 юли, 2014 Не са ми пращали код, нека влачат блоговете за сега 1
stanimir Публикувано: 15 юли, 2014 Публикувано: 15 юли, 2014 Е имах прдвид за който пожелае ... иначе си прав , няма ние да им вдигаме самочуствието я
AlexandraKo Публикувано: 16 юли, 2014 Публикувано: 16 юли, 2014 (редактирано) Ейййййййй, момчета, страшни сте! :yahoo: Веднага си напазарувах два броя - за Корея и Япония. Излязоха ми къде 50 лева, което си е супер, същите ги имаше в Рим, ама по 40 евро за едната бройка. Благодаряяяяяя! Редактирано 16 юли, 2014 от AlexandraKo 3
ElenaS Публикувано: 16 юли, 2014 Публикувано: 16 юли, 2014 Еее чудничко се получи! Тъкмо навреме с тези кодове за отстъпка! Благодарности
Тони Публикувано: 16 юли, 2014 Публикувано: 16 юли, 2014 И аз в кюпа с 3 броя- Мароко, Шри- Ланка и Индия.
Георги Публикувано: 16 юли, 2014 Автор Публикувано: 16 юли, 2014 Хич не съм предполагал, че са толкова популярни тия промоции. Те LP кажи речи постоянно въртят някакъв вид промо, дали ще е за пдф-ите, дали ще е 3 на цената на 2, дали ще е безплатна доставка. Ще гледам за напред да информирам като ми попадне 1
stanimir Публикувано: 16 юли, 2014 Публикувано: 16 юли, 2014 3 на цената на 2 е на практика постоянна промоция на сайта им. Човек трябва да е башкъ луд да им купува гайдовете на корична цена в книжарница 2
gerido Публикувано: 16 юли, 2014 Публикувано: 16 юли, 2014 Да и аз си понапазарувах - два по текуща необходимост и трети в перспектива ,за да избия от шипинга . Благодая на stenk за промо кодчето. Всъщност не знам как да определя сделката - като такава с елемент на спестяване или харчлък -не задължителен и ненавременен 1
stanimir Публикувано: 16 юли, 2014 Публикувано: 16 юли, 2014 То инфото в 90 % от случаите ще е същото и в следващото издание. Единствената разлика е в някой цени и всяко място включено в тия пътеводители неминуемо качва цените с оглед на наплива. Много пъти съм гледал как "пътешественици" следват едно към едно препоръчаните места и това здраво си ме дразни
Ushakal Публикувано: 16 юли, 2014 Публикувано: 16 юли, 2014 Конкуренцията явно е силна - в книжарниците, където продават Лонли планет, вече месец тече същата промоция, 2 за цената на 1, и няма свършване, даже имам чувство, че се увеличават. Дори аз се купих няколко, въпреки че не ги харесвам, но обичам гидове по принцип.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега