Прескочи до съдържание

Препоръчайте къща за гости

Евгени Димитров

Препоръчани мнения

Евгени Димитров

Здравейте! Моля, препоръчайте къща за гости в централна България за около 10 човека. Основното ми изискване е да има някаква активност наблизо (пещера, въжен парк, наем на АТВ-а и други подоби), че да не седим 2 дена по масите. Разбира се, няма да е лошо да е с беседка (навес) с барбекю. Очаквам вашите предложение. Благодаря!

Връзка към коментар
Евгени Димитров
преди 18 минути , Тони каза:

https://de.airbnb.com/rooms/13930364?s=uggXTN-h&guests=1&adults=1

Страхотно място с невероятни домакини. 

Благодаря за включането, но тази къща не ми върши работа - тя е за 7 човека. Търся място, което отговаря на следните неща:

- настаняване за 10 човека (само мъже ще сме, може да спим на спални или 2-3 легла в стая)

- да е в централна България (ще има хора от Варна и София и искаме да е удобно за всички)

- най-важното, да има някаква активност (кажете каква)

- да има беседка с барвекю (търсим за началото на юни и затова държим да е навън) 

Редактирано от Евгени Димитров
Връзка към коментар

Миналата година бяхме тук:

http://kashta-reni.com/начало/

Мисля, че напълно отговаря на изискванията ви:

- намира се в Априлци /малко по-далеч е за варненци/;

- за 10 човека е;

- условията са прилични;

- има беседка с камина;

- Наблизо са Видимско пръскало, Троянски манастир

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Къща за гости "Гостилица" https://bit.ly/2OVKTqz

Намира се в с. Гостилица, на около 15 км от Дряново, ок. 20 от Севлиево и ок. 30 от Габрово, Трявна, Велико Търново;

Има възможност да се настанят 10 души;

Много чисто, поддържано, домакините са много приятни и мили хора;

Има беседка в градината;

Можете да разгледате градовете, които описах по-горе, а от самото село тръгват и няколко еко пътеки (има водопади и пещери), не помня кои точно, но по времето, когато ние бяхме там, имаше други гости, които бяха дошли именно с цел еко/ селски туризъм. Домакините биха могли да ви дадат повече информация, дори помня, че бяха оставили в стаята ни туристически брошури, които за съжаление нито снимах, нито взех 😞

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравей @Евгени Димитров! Аз конкретни къщи за гости няма да ти предложа,защото всеки си има предпочитания,но ще ти дам няколко съвета върху които можеш да помислиш.

-Бих ти предложил да разгледаш къщите за гости в Калофер.Има голям избор и повечето отговарят на изискванията ти за 10 човека настаняване и беседки с барбекю на открито.Имай предвид ,че юни месец по планините и в подножието им вали доста,така че плана ти за купон на открито може и да пропадне.

Не знам дали ще успееш да намериш място за настаняване с различни видове активности,или поне тези активности няма да се предлагат от самото място,но знам ,че в Калофер има вариант да се наеме джип и да се отиди до Ботев връх,отделно еко-пътека "Бялата река" е на един хвърлей разстояние от града,а това са места за които гарантирам,че много ще ви хареса.Поради това че Централна Стара Планина е обособена в резерват,в който не можеш свободно да си правиш каквото си искаш,това с наемането на АТВ-та мисля,че няма да ви се получи.Поне аз не знам някъде в този регион да се отдават АТВ-та под наем,освен ако не започнат да предлагат тази услуга през това лято.

На варненци ще има дойде с една идея по-далече,но пък си заслужава.

-Друг вариант е да се настаните от северната страна на Стара Планина в градовете предложени от @Славка,като това ще е по-добро решение от към пътуването,защото варненци няма да пресичат планината а вие ще се движете до някъде по магистрала Хемус и след това ще се отбиете.Не съм сигурен обаче дали ще намерите активностите за които питаш.

-Трети вариант е да се насочите към Павел Баня или село Турия и от там да си търсите активност в Средна гора.Тя не е резерват и може и да имате късмет с намирането на АТВ-та.

-Има едни много хубави вили в село Тъжа-Holiday Home Yoana-разгледай ги.Условията според мене са доста добри.Отново се намирате в подножието на резерват Централен Балкан.

Сигурно не съм ти помогнал кой знае колко,но все пак нахвърлих няколко варианта.😀

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз бих ти препоръчала тази вила.Тя е в подножието на Ботев връх и Райското пръскало, за 14-16 човека, барбекю с камина, можете да питате и за извозване с джип до Ботев връх.

https://www.google.com/travel/hotels/вила еделвайс калофер/entity/CgsIstKVz7bPyK2lARAB?g2lb=4207876%2C4208993%2C4223281%2C4240602%2C4242898%2C4248641%2C4248990%2C4250436&hl=bg&gl=bg&un=1&q=вила еделвайс калофер&rp=OAJAAEgB&ictx=1&ved=2ahUKEwjKkpn5isPhAhUQpIsKHVmRBK0Q3z56BAgREAA&tcfs=EgBSAA

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Здравейте,

ще съм ви благодарна ако ми съдействате с предложение.

Търся къща за гости 15-20 места.

За цялостно наемане, комфортна, в централната част на България тъй като има пътуващи от Русе, Варна, Козлодуй.

Връзка към коментар

Ако не са ви скъпи тези, които съм препоръчала, може да ги наемете. Едната е за 10, другата за 8 и третата я оставят свободна. 

Потърсете и Стари времена около Габрово. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ако Орешак ви е вариант, препоръчвам хотел Пламена. Собствениците са приятни. Ресторантът побира повече от гостите на хотела, но е добре за събирания. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.