Прескочи до съдържание

Истанбул - Карибите за 355 евро

Препоръчани мнения

Понеже почнаха студовете, време е малко да се насочим на топло. Полети на Air France от Истанбул до Fort de France (Мартиника) и Point-a-Pitre (Гваделупа) на уникалната цена от 355 евро. Обикновено такива цени се намират в ниските сезони между Западна Европа и Карибите, но много рядко ни идват на практика под носа в Истанбул.

Има доста прилична наличност до края на Март, не съм гледал след това. Примерни дати са 11-19 февруари, резервирайте в trip.bg

Публикувано изображение

А ако не ви се лашка с автобусите от/до Истанбул, в момента има промоция на Turkish Airlines за 110 евро двупосочен билет, с което общата цена София - Карибите става 465 евро.

Публикувано изображение

Който си мечтае за карибите, мисля че цената не е за изпускане.

Не съм гледал как е транспорта от тези две летища до околните карибски острови, но може би с фериботи или с разни местни авиолинийки ще се получи добре. Споделяйте, ако смятате да се възползвате от предложението и ще помагаме със съвети.

Кликнете тук, за да видите тази статия

• Харесвам 6
Връзка към коментар

• Гледам ги тези цени от 355 евро от няколко дни  Излизат същите и от Милано Линате, Рим, Болоня и Брюксел. 

А да не говорим, че от този остров има едни хубави круизи на Costa и на MSC :) Единственото неудобство е, че в Париж трябва да се придвижиш от Шарл де Гол до Орли, което отнема малко над час и още 20 евро на посока :)

Връзка към коментар
  • 5 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...

Ще чакаме за тази цена  SXM  :lol:  :lol:  :lol:

С Жоро сме си говорили за цените до там (надявам се да не възрази, че го пиша и тук публично), и съм го питал и него коя е най-ниската цена, която е виждал до Синт Маартен. Той е летял с Corsair за 450 евро мисля, и то от Париж. Та май няма надежди от Истанбул да излезе за 355 до Махо бийч.  :rolleyes:

На промоциите на KLM/AF обаче, излизат цени от по 570 евро от София до там, което се връзва крайно пак същото, ако летиш от Париж за 450. Даже е по-евтино, защото не мислиш за прекачване, куфари, и т.н. подробности, които понякога се оказват важни при отделно купени билети.

На следващата промоция на французите се ослушвай, може да имаш късмет. ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.