Георги Публикувано: 2 декември, 2013 Сподели Публикувано: 2 декември, 2013 Понеже почнаха студовете, време е малко да се насочим на топло. Полети на Air France от Истанбул до Fort de France (Мартиника) и Point-a-Pitre (Гваделупа) на уникалната цена от 355 евро. Обикновено такива цени се намират в ниските сезони между Западна Европа и Карибите, но много рядко ни идват на практика под носа в Истанбул. Има доста прилична наличност до края на Март, не съм гледал след това. Примерни дати са 11-19 февруари, резервирайте в trip.bg А ако не ви се лашка с автобусите от/до Истанбул, в момента има промоция на Turkish Airlines за 110 евро двупосочен билет, с което общата цена София - Карибите става 465 евро. Който си мечтае за карибите, мисля че цената не е за изпускане. Не съм гледал как е транспорта от тези две летища до околните карибски острови, но може би с фериботи или с разни местни авиолинийки ще се получи добре. Споделяйте, ако смятате да се възползвате от предложението и ще помагаме със съвети. Кликнете тук, за да видите тази статия 6 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 2 декември, 2013 Сподели Публикувано: 2 декември, 2013 Ох, че хубаво звучи. Тази Коледа много зарадвани ще има. Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 3 декември, 2013 Сподели Публикувано: 3 декември, 2013 Че хубаво, хубаво е, ама от толкова хубави оферти напоследък парите свършили... 1 Връзка към коментар
nonatm Публикувано: 3 декември, 2013 Сподели Публикувано: 3 декември, 2013 Гледам ги тези цени от 355 евро от няколко дни Излизат същите и от Милано Линате, Рим, Болоня и Брюксел. А да не говорим, че от този остров има едни хубави круизи на Costa и на MSC Единственото неудобство е, че в Париж трябва да се придвижиш от Шарл де Гол до Орли, което отнема малко над час и още 20 евро на посока Връзка към коментар
nadalbg Публикувано: 1 януари, 2014 Сподели Публикувано: 1 януари, 2014 някой ще ходи ли ? Връзка към коментар
Mitko Публикувано: 9 януари, 2014 Сподели Публикувано: 9 януари, 2014 Ще чакаме за тази цена SXM 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 9 януари, 2014 Сподели Публикувано: 9 януари, 2014 Ще чакаме за тази цена SXM С Жоро сме си говорили за цените до там (надявам се да не възрази, че го пиша и тук публично), и съм го питал и него коя е най-ниската цена, която е виждал до Синт Маартен. Той е летял с Corsair за 450 евро мисля, и то от Париж. Та май няма надежди от Истанбул да излезе за 355 до Махо бийч. На промоциите на KLM/AF обаче, излизат цени от по 570 евро от София до там, което се връзва крайно пак същото, ако летиш от Париж за 450. Даже е по-евтино, защото не мислиш за прекачване, куфари, и т.н. подробности, които понякога се оказват важни при отделно купени билети. На следващата промоция на французите се ослушвай, може да имаш късмет. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега