Прескочи до съдържание

Копенхаген

Препоръчани мнения

В момента, Valja каза:

Благодаря за отговора. Приемам всякакви съвети и напътствия по отношение на пребиваване три дни там.

Така вече мога да дам по-конкретен отговор. Мен лично най много ме впечатли Кръглата кула, така че ви съветвам да не я пропускате. За три дни ще видите всичко, даже може и да мръднете встрани от Копенхаген. Предполагам, че е хубаво и да направите една разходка с лодка, но не мога да кажа със сигурност, тъй като като бях времето беше отвратително. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ние си взехме Копенхаген кард, препоръчвам я, защото влиза и градския транспорт. Организирайте си посещенията по техните атракции. Аз съм впечатлена от разходката с корабче защото много хубаво разказват. Хареса ми и пощенския музей. Втория път като ходихме го преместваха така че не знам дали ще работи на Вашите дати. Музея на Ханс Кристиян Андарсен, Карлсберг, Музея на кехлибара и много други неща. Три дни не стигат. Много повече са необходими, но може да си изберете няколко основни.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.