Valja Публикувано: 5 април, 2019 Сподели Публикувано: 5 април, 2019 Здравейте! Моля, споделете впечатления от пътуване до Копенхаген... Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 5 април, 2019 Сподели Публикувано: 5 април, 2019 Ми... не е лошо! 1 Връзка към коментар
Valja Публикувано: 5 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 5 април, 2019 Благодаря за отговора. Приемам всякакви съвети и напътствия по отношение на пребиваване три дни там. Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 5 април, 2019 Сподели Публикувано: 5 април, 2019 В момента, Valja каза: Благодаря за отговора. Приемам всякакви съвети и напътствия по отношение на пребиваване три дни там. Така вече мога да дам по-конкретен отговор. Мен лично най много ме впечатли Кръглата кула, така че ви съветвам да не я пропускате. За три дни ще видите всичко, даже може и да мръднете встрани от Копенхаген. Предполагам, че е хубаво и да направите една разходка с лодка, но не мога да кажа със сигурност, тъй като като бях времето беше отвратително. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 април, 2019 Сподели Публикувано: 5 април, 2019 преди 55 минути , Valja каза: Здравейте! Моля, споделете впечатления от пътуване до Копенхаген... Здравей, погледна ли тези теми? 1 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 5 април, 2019 Сподели Публикувано: 5 април, 2019 Доста приятен, но скъп град. Честно казано повече от ден и половина не бих му отделил, освен ако не се ходи до близките замъци извън града. 1 Връзка към коментар
iraJon Публикувано: 5 април, 2019 Сподели Публикувано: 5 април, 2019 Ние си взехме Копенхаген кард, препоръчвам я, защото влиза и градския транспорт. Организирайте си посещенията по техните атракции. Аз съм впечатлена от разходката с корабче защото много хубаво разказват. Хареса ми и пощенския музей. Втория път като ходихме го преместваха така че не знам дали ще работи на Вашите дати. Музея на Ханс Кристиян Андарсен, Карлсберг, Музея на кехлибара и много други неща. Три дни не стигат. Много повече са необходими, но може да си изберете няколко основни. 1 Връзка към коментар
iraJon Публикувано: 5 април, 2019 Сподели Публикувано: 5 април, 2019 Относно скъпотията е много относително. В супера има промоции и цените може да са равни на тези в бг магазин. При нас така се получи. 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 5 април, 2019 Сподели Публикувано: 5 април, 2019 И аз да напиша едно скромно мнение с препратка към......пътепис. 1 Връзка към коментар
Valja Публикувано: 6 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 6 април, 2019 Благодаря на всички за споделеното и коментарите...Много ми е полезно...Поздрави... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега