Георги Публикувано: 3 декември, 2013 Сподели Публикувано: 3 декември, 2013 Авиокомпания: Delta, KLM, Air France Маршрут:: Истанбул - Хонолулу - Истанбул Цена:: 559 Валута: €Примерна дата на излитане:: 11.02.2014 Примерна дата на връщане:: 18.02.2014 Сайт за резервиране:: orbitz.com Период на резервация:: до 11.12.2013 Добри цени от Истанбул на запад напоследък. След карибите за 350 евро, сега се появи и Хавай за 550, отново на Air France/KLM в кодшеър с Делта за американската част от полета. Една от най-отдалечените точки от България за тази цена според мен си е добро. В trip.bg В orbitz.com Напомням пак, че в момента има промоция на Turkish за София - Истанбул 110 евро двупосочен, за който не му се лашка с автобуси и коли. 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 декември, 2013 Trip-а изкарва, че полетите на делта не включват багаж, което според мен е грешка. Целия полет е Истанбул - Хонолулу, а за международните полети багажа е включен в цената, само за вътрешни в САЩ се плаща. Но за всеки случай си изберете от списъка Air France или KLM - цената е същата и полетите са абсолютно същите, само зависи коя авиокомпания ще ви издаде билета. Всъщност най-добре изберете тази, с която смятате да летите най-много за в бъдеще и задължително се включете във frequent flyer програмата и. До Хавай ще съберете ДОСТА мили. Почти съм сигурен, че ще бъдат достатъчно за вътрешно европейски полет. 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 3 декември, 2013 Сподели Публикувано: 3 декември, 2013 Аййй, сърцето ме заболя, 670Е до другата страна на земното кълбо си е много добре. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 декември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 3 декември, 2013 (редактирано) Поправка - задължително гледайте да е с полети на Делта, всичките, да не са смесени! В тоя booking class КЛМ и Air France дават само 25%. Нова поправка - може и да е на билет на KLM/Air France, но просто включвайте точките само в програмата на Делта, там взимате 100% вместо 25%. Редактирано 3 декември, 2013 от Георги Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега