Прескочи до съдържание

Истанбул - Хавай, 559 евро


Препоръчани мнения

Авиокомпания: Delta, KLM, Air France


Маршрут:: Истанбул - Хонолулу - Истанбул


Цена:: 559


Валута: €

Примерна дата на излитане:: 11.02.2014


Примерна дата на връщане:: 18.02.2014


Сайт за резервиране:: orbitz.com


Период на резервация:: до 11.12.2013

Добри цени от Истанбул на запад напоследък. След карибите за 350 евро, сега се появи и Хавай за 550, отново на Air France/KLM в кодшеър с Делта за американската част от полета. Една от най-отдалечените точки от България за тази цена според мен си е добро. 

 

В trip.bg

 

2013-12-03_22-27-28.png

 

В orbitz.com

 

2013-12-03_22-28-13.png

 

Напомням пак, че в момента има промоция на Turkish за София - Истанбул 110 евро двупосочен, за който не му се лашка с автобуси и коли. 

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Trip-а изкарва, че полетите на делта не включват багаж, което според мен е грешка. Целия полет е Истанбул - Хонолулу, а за международните полети багажа е включен в цената, само за вътрешни в САЩ се плаща. Но за всеки случай си изберете от списъка Air France или KLM - цената е същата и полетите са абсолютно същите, само зависи коя авиокомпания ще ви издаде билета. 

 

Всъщност най-добре изберете тази, с която смятате да летите най-много за в бъдеще и задължително се включете във frequent flyer програмата и. До Хавай ще съберете ДОСТА мили. Почти съм сигурен, че ще бъдат достатъчно за вътрешно европейски полет. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Поправка  - задължително гледайте да е с полети на Делта, всичките, да не са смесени! В тоя booking class КЛМ и Air France дават само 25%.

 

Нова поправка - може и да е на билет на KLM/Air France, но просто включвайте точките само в програмата на Делта, там взимате 100% вместо 25%. 

Редактирано от Георги
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.