pavlin Публикувано: 7 април, 2019 Сподели Публикувано: 7 април, 2019 Здравейте, Имам 5 дни между кацането и излитането от Аман.Искам да видя Йерусалим и Петра.Ако някой го е правил,ще съм благодарен за конкретни съвети .Предпочитанията са ми за рент а кар,но едва ли има такава възможност. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 април, 2019 Сподели Публикувано: 8 април, 2019 преди 7 часа, pavlin каза: Здравейте, Имам 5 дни между кацането и излитането от Аман.Искам да видя Йерусалим и Петра.Ако някой го е правил,ще съм благодарен за конкретни съвети .Предпочитанията са ми за рент а кар,но едва ли има такава възможност. Няма възможност за един рентакар, ще трябва два да вземеш и най-вероятно ще те ударят сериозно в еднопосочни такси, може да излезе по-евтино да наемеш от Йордания за всичките дни и просто колата да остане на границата да се върнеш. Иначе сигурно е постижимо, имахме наскоро други теми с идеи за комбиниране на Израел с Йордания, прегледай последните страници на общите израелски теми. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега