akair Публикувано: 11 май, 2019 Публикувано: 11 май, 2019 Ясно е, че зоопарковете изглеждат различно, но идеята ми беше, че има и по-добри опции за атракции.
TaniaG Публикувано: 11 май, 2019 Публикувано: 11 май, 2019 Още един глас за Air and Space Museum - Udvar Hazy (този до летището). Совалката преди години беше Enterprise, сега е Discovery. Гледахме като я докараха на един 747 преди години, направи няколко кръгчета над мемориалите преди да кацне. Black Bird, Enola Gay също са там. Много добре подреден музей. Този на American Indian е скучен, но самата сграда е интересна като архитектура. Наскоро откриха и Bible Museum, още не сме ходили, но отзивите са добри. Museum of Natural History си струва. Направете си разходка до Georgetown. И пак: лятото е много задушно, разходките сутрин и вечер, музеите следобед по жегите.
И. М. Публикувано: 9 юли, 2019 Публикувано: 9 юли, 2019 На 24.04.2019 г. в 15:25, akair каза: 1) Летището на Вегас е на стрипа - срещу МГМ Гранд. Ако наемете хотел извън стрипа, просто не се мотайте навън в късното - за ваше собствено добро 2) Различен е този период за всеки щат. 1 месец е минимумът измежду всички щати 3) Както в Европа - гледате цени и сравнявате - Avis, Budget, Alamo, National, Hertz, Enterprise, ... Ако видите 30 долаа на ден, това не включва застраховка. Застраховките - като в Европа - принципите са същите. 5) За влизане по земя в Канада ви трябва виза, която е различна от еТА за влизане по въздух. Виза се вади като всяка друга виза - заявление онлайн, 100 канадски долара и пращане на паспорта по пощата (или носенето му в офиса в София, където го пращат по пощата) до посолството на Канада в Букурещ. (https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2017/11/important_informationforbulgarianandromaniancitizenstravellingto.html) Ако решите да спестите една нощувка, има полети с Делта за 144, където раниците ви ще пътуват безплатно: как така за влизане в Канада ни трябва виза? Нали отпаднаха? Да няма нещо ново, през 2018 влезнахме по суша без никакъв проблем и понеже другата седмица пътувам на там и кацме в Торонто с ЕТА, но се връщаме от Бостан в Монреа по суша, трябва ли ми виза- не че имам време де .
akair Публикувано: 10 юли, 2019 Публикувано: 10 юли, 2019 20 hours ago, И. М. said: как така за влизане в Канада ни трябва виза? Нали отпаднаха? Да няма нещо ново, през 2018 влезнахме по суша без никакъв проблем и понеже другата седмица пътувам на там и кацме в Торонто с ЕТА, но се връщаме от Бостан в Монреа по суша, трябва ли ми виза- не че имам време де . В един момент пак го проверих - имаше преходен период, в който искаха визи за визане по суша и еТА - за влизане по въздух. Но това е отпаднало. Сега искат само еТА за влизане по въздух. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега