Прескочи до съдържание

Air Dolomiti - различна скорост при обработване на оплаквания

Препоръчани мнения

Я си кажете мнението за този случай.

Преди 3-4 месеца ми забавиха багажа с Air dolomiti, жалвах се и след няма и 2 дни всичко беше платено, след това изпуснахме полет и пак за 2 дни всичко беше платено.

С мен имаше и други хора, единия реши да пусне искане за багажа и му изплатиха чак след седмица, а след като изпуснахме полета двама от тях пуснаха искове, но до днес няма ни вест, ни кост от доломити, а вече минаха над 3 месеца.

Единия човек  ги пита на чата какво става, да чакал и това е, но лошото е, че като писнеш иска не получаваш нито номер, нито нищо, само едно благодаря.

Та сега идва и чуденето ми, защо на мен ми отговарят и плащат в рамките на 1-2 дни, а на тях  много по-бавно или изобщо няма отговор месеци?

Имам някакви подозрения,  аз навсякъде съм писал че съм испански жител, а и съм такъв де, дал съм испански сметки и адреси, а другите са дали всичко българско. Дали има двоен стандарт или си въобразявам?

Исковете на другите са попълнени с мен, та е писано едно и също и няма някакви грешки.

Връзка към коментар

От къде до къде беше полета?

Времето, което ще се изисква да се обучи персонал и да се създаде процес по дискриминация е несравнимо по-голямо от това просто да обработят оплакването наред. Лоша организация и жив късмет според мен или приоретизирането при обработката да не им е свързано с датата на подаване. Да бъдат по-настоятелни и евентуално следващата комуникация да е с имейла на съответната държавна дирекция в копие. 

• Браво 1
Връзка към коментар

Полетите бяха Мюнхен-Болоня-Мюнхен, в едната посока се забави багажа, в другата полета и изтървахме следващия.

Първо пуснах жалба по формата им до Луфтханза, понеже не знаех кой точно трябва да плаща защото полетите са смесени и отговориха в рамките на 24 часа, което е също много странно.

Казаха, че не са виновни и да търся доломитите, а ако са виновни се чака месеци и при тях за отговор. Значи все някой проверява първо какво искаш и след това разпределя. Това няма общо с първия въпрос, само споделям моя опит.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.