Нелина Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Искам да попитам от еминьоню има ли ферибот до емирган на мен гугъл марс ми дава ,че има от 11 часа тръгва и после през час така ли е? Връзка към коментар
lamerz1912 Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 http://en.sehirhatlari.istanbul/en/timetable/rumeli-kavagi-eminonu-6500.html Имай предвид, че тази линия работи само през работни дни. 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 преди 41 минути , Нелина каза: Искам да попитам от еминьоню има ли ферибот до емирган на мен гугъл марс ми дава ,че има от 11 часа тръгва и после през час така ли е? По-добре отидете с автобуса по-рано, че после става доста пренаселено там. А ако сте в делничен ден и не бързате, можете да вземете корабче в обратната посока. Връзка към коментар
Нелина Публикувано: 10 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Да ,но ще се получи 2в 1и обиколка на босфора Да ,но ще се получи 2в 1и обиколка на босфора Връзка към коментар
Mary Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 преди 3 минути , Нелина каза: Да ,но ще се получи 2в 1и обиколка на босфора Маршрутът на корабчето и в двете посоки е един и същ. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега