Прескочи до съдържание

Сбирката през Април - яйца и козунаци!

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Запиши и Куфара в последния момент, Поли.

Редактирано от lesy
  • Харесвам 1
Публикувано:

Резервацията - потвърдена.

Ще сме настанени в къщата. 

Чудя се, как пък никой не даде един резултат за тоя мач? Не сте видяли кои отбори ли са ? Да не търсите, ще ви улесня - Ман. Сити - Тотнъм. Предположения някой ще даде ли? 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , Polina каза:

Чудя се, как пък никой не даде един резултат за тоя мач? Не сте видяли кои отбори ли са ? Да не търсите, ще ви улесня - Ман. Сити - Тотнъм. Предположения някой ще даде ли? 🙂

За този мач ли става дума? :rolleyes:
Не е ли за Юве - Аякс и Барса - Ман Юн ? :scratch_one-s_head:

Оф, добре че стана дума, аз съм видял датата за крайния срок за записване ( 16-ти) и мислех, че сБирката е днес и щях да се замъкна :grin:

Редактирано от Фичо
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 36 минути , Фичо каза:

Оф, добре че стана дума, аз съм видял датата за крайния срок за записване ( 16-ти) и мислех, че сБирката е днес и щяха да се замъкна :grin:

И аз така първо видях дата 16 и се записах, но после се появи в текста дата 17 - първия път беше написано с думи...

• Харесвам 1

Точно така, заради теб го написах и с цифри. 🙂

Редактирано от Polina
  • Харесвам 2
преди 43 минути , Polina каза:

Точно така, заради теб го написах и с цифри. 🙂

Пък ако може в бъдеще заради такива отнесени като мен ( ако има и други де, може и да съм единствен :grin: ) да поставяш датата в заглавието на темата - тогава, тогава, предвиждам такъв живот, че само си викам "Дано".:grin:

Редактирано от Фичо
  • Браво 1
Публикувано:

Кога ли ще дойде това време, когато като пусна тема за сбирка, директно да ви се отбелязва в календара на телефона и седмица по-рано да започва да ви напомня приятен женски/мъжки глас да не забравяте, че едикогаси имате биропиене със стари съмишленици...

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Публикувано:

Да ви кажа, обменихме опит в замесването и изяждането на козунаци. Разменихме дори идеи, но до рецепти не стигнахме. А на Миланка козунака... Чуден, с обилна плънка от орехи, който успя да го опита знае. Ще потвърди. 

Инак, какво да ви кажа за магеланци... Имат планове, идеи, тайни. Някой са с много билети, други без нито един... Голяма работа са. 

Обаче пък всички са готови за извънземната сбирка...тренировката мина отлично! 

@Sun4o , да пазиш местата още от четвъртък, както сме се разбрали! 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 13 часа, Polina каза:

Да ви кажа, обменихме опит в замесването и изяждането на козунаци. Разменихме дори идеи, но до рецепти не стигнахме. А на Миланка козунака... Чуден, с обилна плънка от орехи, който успя да го опита знае. Ще потвърди. 

Инак, какво да ви кажа за магеланци... Имат планове, идеи, тайни. Някой са с много билети, други без нито един... Голяма работа са. 

Обаче пък всички са готови за извънземната сбирка...тренировката мина отлично! 

@Sun4o , да пазиш местата още от четвъртък, както сме се разбрали! 🙂

Мани...в събота ще си ходя, изскочи неотказваща покана...

Та ще гледам наистина от четвъртък вечер да сме там. Други нетърпеливковци има ли?

• Харесвам 1
  • Шок 2
Публикувано:
преди 12 минути , Sun4o каза:

Мани...в събота ще си ходя, изскочи неотказваща покана...

Та ще гледам наистина от четвъртък вечер да сме там. Други нетърпеливковци има ли?

Ти не им ли обясни на почитаемите, че си ангажиран от много по-рано за много по-важно мероприятие? 

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

"Изключително трудно е човек да си тръгне предсрочно, когато гумите на кемпера му са спаднали."

стара имперска поговорка ...

• Смея се 5
Публикувано:
преди 47 минути , Брани каза:

"Изключително трудно е човек да си тръгне предсрочно, когато гумите на кемпера му са спаднали."

стара имперска поговорка ...

Да не забравяме, че е фургон "Без светлини"

• Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.