Прескочи до съдържание

Къде има отстъпки за билети за Дисниленд Париж?

wiliko

Препоръчани мнения

Публикувано:

явно не важи за всички предлагани услуги в секцията на  "Things to Do", защото се опитах да купя билети за Дисни ленд и ме отряза..а и не откривам условията на код...жалко щях да направя услуга на приятел...

Помагайте ако откриете начин за намаление на еднодневен билет за парка - датата е 17 април търсят се 2 билета за +12 годишни

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , wiliko каза:

явно не важи за всички предлагани услуги в секцията на  "Things to Do", защото се опитах да купя билети за Дисни ленд и ме отряза..а и не откривам условията на код...жалко щях да направя услуга на приятел...

Помагайте ако откриете начин за намаление на еднодневен билет за парка - датата е 17 април търсят се 2 билета за +12 годишни

Кодовете в Expedia обикновено изключват обектите на Disney. Ето част от условията на един от изтеклите кодове:

2. The coupon code cannot be redeemed against activities at Walt Disney World, Disneyland Resort, Disneyland Paris, Universal Studios Hollywood, and Universal Studios Orlando. The list of excluded activities may change at any time and Expedia will update these terms and conditions accordingly.

А иначе билети за парка със сериозна отстъпка (но за делничен ден) съм купувал преди години от този сайт:

https://www.fnactickets.com/ticket-evenement/disneyland-park-6783520393492506548-lt.htm

Всичко, което се предлага online може да се купи и в някой от магазините им в Париж. Купувал съм билети за други места от магазин на Champs-Élysées.

Публикувано:
39 minutes ago, wiliko said:

https://www.365tickets.co.uk/disneyland-paris?q=disneyland

Май може и през quidco да се мине...

Публикувано: (редактирано)
13 minutes ago, wiliko said:

Попаднах на това, но като смениш датата на 17 и цената става като от сайта на Дисни

Юни, юли ги гледам с 39%, но за април са -19%. Таква е и на Disney ли?

Хвърли едно 👁️  на този сайт: https://misstourist.com/buy-cheap-tickets-disneyland-paris/

И тук: https://tickets.picniq.co.uk/disneyland-paris/

Редактирано от aleksandrina
Публикувано:

От сайта най евтиния вариант е - MAGIC à partir de 74,00 € adulte,  68,00 € enfant, има и един вариант за Le billet MINI : Le bon plan, idéal pour visiter les Parcs Disney à prix malin ! но не ми позволява си го купя.. а имам спомени навремето като водих децата че точно с такъв вариант влезнахме... ще го мъча още малко -Благодаря все пак  😉!

• Харесвам 1
Публикувано:

Мини, меджик и супер меджик са имената на ниския, нормалния и високия сезон. В сайта на Дисниленд има календар кои дати какви са. Няма значение колко скоро е датата. Тоест е нормално смяна на датата да повишава цената, ако влиза в по-скъпия сезон.

Публикувано:
3 minutes ago, neuromancer said:

Мини, меджик и супер меджик са имената на ниския, нормалния и високия сезон. В сайта на Дисниленд има календар кои дати какви са. Няма значение колко скоро е датата. Тоест е нормално смяна на датата да повишава цената, ако влиза в по-скъпия сезон.

Поразгледах ги аз (и поразводнихме темата), но в единия от сайтовете имаше дати с MINI цени.

За май, юни и септември има такива.

Публикувано: (редактирано)
2 hours ago, wiliko said:

От сайта най евтиния вариант е - MAGIC à partir de 74,00 € adulte,  68,00 € enfant, има и един вариант за Le billet MINI : Le bon plan, idéal pour visiter les Parcs Disney à prix malin ! но не ми позволява си го купя.. а имам спомени навремето като водих децата че точно с такъв вариант влезнахме... ще го мъча още малко -Благодаря все пак  😉!

Ако откриеш някакво намаление, моля сподели. Аз също ще купувам билети 2 възрастни и 1 дете magic за 26 май. До тук малко по-ниска цена с 2-3 евро от тази на сайта открих при Райън тикетс, но доколкото разбирам от условията им, билета не е електронен, а трябва да се вземе от адрес в Париж. Не искам да си усложнявам живота и пътуването, за да гоня разлика от 10-15 лв.

Иначе другите сайтове са написали, че има отстъпка ДО 39%, но това не означава, че е точно този процент, а другата примамка е, че има 17% от цената на билета, обявена на входа на парка. Т.е. цената е същата, ако купиш от сайта на Дисни.

Вече се примирих, че за трите билета ще отидат към 420 лв., но все пак имам още месец, ако излезе някакво намаление.😉

Редактирано от ДиянаВ
Публикувано:

Отделих темата, че се отдалечи от Експедия (които явно не дават отстъпки за билети)

Аз като гледах преди време най-изгодно беше с хотел на Дисни, в цената влизат билети за всички дни от престоя, и обикновено имаше разни промоции (деца до х години безплатно примерно, но различни за различна локализация на сайта - Франция, Германия...)

Така с една нощувка получаваш билети за два дни и нощувката излизаше горе-долу без пари.

Важаха разни отстъпки и според сайта, откъдето купуваш нощувката, ако не е директно от Дисни (makemytrip, кешбек от букинг, каквото се сетиш).

• Харесвам 2
  • 8 месеца по-късно ...
Галин Маргаритов
Публикувано:

Здравейте ,ние юли месец ще сме в Париж ,още няма билети за тогава ,искам да попитам в коя зона на Париж се пада Дисниленд ,по принцип мислим да си купим карти Navigo decouverte ,които включват безплатно пътуване в зони от 1 до 5 ?За един ден ще успеем ли да разгледаме и двата парка ,по принцип сме без деца ,само аз и жена ми и в кой парк е по - интересно .......за възрастни ?

Публикувано:
29 minutes ago, Galii said:

Здравейте ,ние юли месец ще сме в Париж ,още няма билети за тогава ,искам да попитам в коя зона на Париж се пада Дисниленд ,по принцип мислим да си купим карти Navigo decouverte ,които включват безплатно пътуване в зони от 1 до 5 ?За един ден ще успеем ли да разгледаме и двата парка ,по принцип сме без деца ,само аз и жена ми и в кой парк е по - интересно .......за възрастни ?

Дисниленд е 5-та зона, последна спирка на влака RER A Marne-la-Valee-Chessy.

За втората част от въпроса ти, не мога да кажа. Ние бяхме с дете и един ден не ни стигна напълно за основния парк, но и отидохме на обяд към 12.00 часа. Стояхме до края на светлинното шоу в 23.00 часа, после с прибирането още час и нещо, т.е. 12+часа посещение уморително си е.

За нас родителите май се оказа толкова вълнуващо, колкото и за детето. Парада на героите почти ме разплака🙂.

Мисля, че принципно можете в един ден да направите двата парка, но дали си струва разкъсването на времето и по-високата цена на комбинирания билет. Виж в Студиата дали има атракция, която те вълнува. Сегашните анимации не са ми по-вкуса. Мисля, че Дисни студио е най-подходящ за 6-12 годишни момчета. Ние бяхме с 10 годишно момиче.

• Харесвам 1
Публикувано:

А ако се спрете само на един парк, то за първо посещение е по-интересен основния, както за атракциони, така и само за разходка. Парадът на героите и светлинното шоу са в този парк.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.