neuromancer Публикувано: Неделя в 17:47 Публикувано: Неделя в 17:47 Ми ако не бъркам когато въведоха новите паспорти с биометрични данни пак имаше проблем и не работеха, май година или повече. Сега пак нови паспорти, пак така... Тъжна работа. 1
Assya Публикувано: Неделя в 18:51 Публикувано: Неделя в 18:51 При мен след последната смяна на паспорт края на 2023 машините на влизане в UK отказваха да го прочетат и всеки път ме пращаха на гише. По другите летища си минаваше. След около 2 години почна да минава и в UK. Не знам какъв беше проблемът - не са ми правили проблеми при влизане, просто се налагаше да чакам всеки път на опашка. 1
Двуцветко Публикувано: Неделя в 21:26 Публикувано: Неделя в 21:26 Като се заговорихме за опашки, паспорти и Сърбия - това на снимката е положението от Белград летище на паспортен контрол онзи ден. Отне повече от час. Та носете си паспорта, на е-гейтовете нямаше никой, а тези, които разчитаха на лични карти си отвисяха на опашката и спомените от преди Шенген нахлуха със страшна сила. 8
MayaS Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа На влизане на терминал 2 на машинките минаха и двата паспорта. Май всичко е лотария. 2
Георги Матеев Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час преди 1 час, MayaS каза: На влизане на терминал 2 на машинките минаха и двата паспорта. Май всичко е лотария. Въпрос на коя държава кога за последно е ъпдейтнала базата си данни с валидни номера на паспорти. Точно затова понякога най-новите паспорти не се разпознават на някои граници. Един имиграционен в Лисабон ми обясни това, когато паспорта ми не мина автоматично на машинката. 2
Duke Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Някой с актуална информация дали и кога се очаква възобновяване на издаването на десетгодишни паспорти?
iMari Публикувано: преди 55 минути Публикувано: преди 55 минути В понеделник питах съответните служби - идея си нямат. Падаш.🤯
logist13 Публикувано: преди 50 минути Публикувано: преди 50 минути Това със спирането на 10-годишните паспорти заради липсата на бланки си е безумие. Още повече, че 48 страници за 10-годишните паспорти не са вече толкова необходими. Последните 3-4 години на доста места ходихме, но 5-годишния ми паспорт го върнах с над половината страници празни, без да има на тях печати и визи (изрично ги броих, 13 страници с печати/визи, 16 празни). След отпадането на печатите из Европа, вкл. и Англия, и 32 страници за 10-години биха вършили достатъчно добра работа на много хора. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега