Aleks Публикувано: 16 април, 2019 Сподели Публикувано: 16 април, 2019 Здравейте! Опасявам се, че скоро време няма да ми останат празни страници за бъдещи визи и печати. Паспорта ми си е валиден до 2021г. обаче, така че няма нужда от подновяване. Има ли опция тук в България да се направи т.нар. удължаване на паспорта, където реално ти добавят още празни страници към паспорта? Търсих в интернет, но не намерих. Благодарен съм ви за всякаква информация каквато имате. ПП. Не бях сигурен за правилен раздел за тази тема, така че моля модераторите да ме извинят. Поздрави Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 16 април, 2019 Сподели Публикувано: 16 април, 2019 Ох, да ти имам проблемите 🙂 😉 Свършили страниците... Мисля, че няма такава опция - добавяне на страници. Това чисто технически не мога да си представя как ще стане, а и как ще ги накараш да я свършат тая... нови страници със стария сериен номер, че и да ги донадят ( лепят/шият/или там каквото)... Просто вади нов... и приятно запълване и на него! 😉 И следващия път питай дали няма някой екстендет вариант, с повечко листи 🙂 Връзка към коментар
Aleks Публикувано: 16 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 16 април, 2019 Всеки човек с проблемите си 😉 Въпреки, че аз не бих го нарекал "проблем" По света съм срещал хора с въпросните допълнително добавени страници към паспорта им, но явно тук го няма това. Да сме живи и здрави! Връзка към коментар
traveler Публикувано: 16 април, 2019 Сподели Публикувано: 16 април, 2019 (редактирано) Имаше идеи да се издават паспорти с повече страници,но не знам дали ги осъществиха. По света не сменят паспортите на 5 години,но тук го правят.😉 Редактирано 16 април, 2019 от traveler 1 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 16 април, 2019 Сподели Публикувано: 16 април, 2019 преди 6 минути , traveler каза: Имаше идеи да се издават паспорти с повече страници,но не знам дали ги осъществиха. Точно тях имах предвид. И аз бях чувал, че ще има такива, ама ... А ако ги има сигурно по нашенски цената им ще е на листи, не на парче 🙂 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 16 април, 2019 Сподели Публикувано: 16 април, 2019 И аз имах същия проблем, няма вариант за добавяне на страници, направо вадят нов паспорт. 1 Връзка към коментар
Aleks Публикувано: 16 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 16 април, 2019 Преди 1 час, Здравко Ангел каза: И аз имах същия проблем, няма вариант за добавяне на страници, направо вадят нов паспорт. Ясно, благодаря! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега