Eva eva Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 (редактирано) Здравейте! Чудя се Магалуф в Палма де Майорка дали е много младежко - барове, пияни младежи? Планирам почивка септември. Редактирано 17 април, 2019 от Eva eva Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 преди 7 часа, Eva eva каза: Здравейте! Чудя се Магалуф в Палма де Майорка дали е много младежко - барове, пияни младежи? Планирам почивка септември. Това е еквивалента на Слънчев бряг. 2 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 17 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 17 април, 2019 Благодаря много за отговора, @Alexander Чудя се да ровя ли за други хотели в други части на острова или да се ориентирам към друго място за почивка? Има ли по-спокойни комплекси на Майорка? Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 Алкудия/ плая де Муро e спокойно, предимно семейства с малки деца. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 17 април, 2019 Сподели Публикувано: 17 април, 2019 преди 7 часа, Eva eva каза: Благодаря много за отговора, @Alexander Чудя се да ровя ли за други хотели в други части на острова или да се ориентирам към друго място за почивка? Има ли по-спокойни комплекси на Майорка? Майорка има доста повече километри бряг от цяла България и разбира се има всякакъв вид плажове, туристически места, градчета за всеки вкус и невероятни плажове. Всичко е въпрос на избор. 1 Връзка към коментар
Василена Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 преди 22 часа, Eva eva каза: Здравейте! Чудя се Магалуф в Палма де Майорка дали е много младежко - барове, пияни младежи? Планирам почивка септември. Магалуф е пълно с англичани. Всичко живо е вдигнало ръце , пиянски изцепки, побоища изобщо всяка вечер има нещо по телевизията. Ако можеш да избереш друга дестинация ще е по добре. Според мен. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 преди 15 часа, Eva eva каза: Благодаря много за отговора, @Alexander Чудя се да ровя ли за други хотели в други части на острова или да се ориентирам към друго място за почивка? Има ли по-спокойни комплекси на Майорка? Определено на друго място. Ние преди 5-6 години бяхме там по някаква причина та... чустваш се като на абитуриентски купон. То не бяха завършващи средното образование младежи , момински и ергенски партита... Абе..точно както Александър ти е казал - Слънчев бряг. 1 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 18 април, 2019 Сподели Публикувано: 18 април, 2019 Майорка е разделена на зони, в които преобладават англичани или германци. Аз уважавам много културните англичани, но масовата им паплач ненавиждам, особено по време на световни и европейски първенства по футбол и затова предпочитам Аренал като зона. Там преобладават германците, но всичко е въпрос на вкус. 1 Връзка към коментар
Raya Vladova Публикувано: 3 май, 2019 Сподели Публикувано: 3 май, 2019 (редактирано) Здравйте, Бих искала да попитам, според вас има ли смисъл от ходене за един цял ден в Палма Де Майорка, но без спане. Отиване в 9 сутринта връщане в 10 вечерта. Не съм ходила и не знам какво може да се прави и види в самия град Палма и дали някъде около него има хубав плаж, защото едва ли ще имаме възможност да пътуваме по самия остров, тъй като ако се отиде ще се ползват рейсове/влакове за транспорт. Благодаря предварително за мненията. Извиниявам се предварително, ако тук не е правилното място за този въпрос. Редактирано 3 май, 2019 от Raya Vladova Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 3 май, 2019 Сподели Публикувано: 3 май, 2019 7 minutes ago, Raya Vladova said: Здравйте, Бих искала да попитам, според вас има ли смисъл от ходене за един цял ден в Палма Де Майорка, но без спане. Отиване в 9 сутринта връщане в 10 вечерта. Не съм ходила и не знам какво може да се прави и види в самия град Палма и дали някъде около него има хубав плаж, защото едва ли ще имаме възможност да пътуваме по самия остров, тъй като ако се отиде ще се ползват рейсове/влакове за транспорт. Благодаря предварително за мненията. Извиниявам се предварително, ако тук не е правилното място за този въпрос. Близо до Палма хубави плажове има в Магалуф. С автобус се стига за половин час. В самия град Палма има какво да се разглежда за половин ден... 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 май, 2019 Сподели Публикувано: 3 май, 2019 За толкова малко време си стойте в столицата, Магалуф е местния Слънчев бряг. 2 Връзка към коментар
Raya Vladova Публикувано: 3 май, 2019 Сподели Публикувано: 3 май, 2019 @Alexander А в столицата или близко до нея има ли подходящи плажове? @Topfly От къде се хваща рейса за този курорт? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 май, 2019 Сподели Публикувано: 3 май, 2019 Не знам кои са подходящи за теб, до летището има дълги плажове Can Pastilla Beach и Playa de Palma, на мен лично ми допадат малките заливи на острова, но те не са до столицата. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега