AlexandraKo Публикувано: 27 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 27 април, 2019 преди 7 минути , Роца каза: @AlexandraKo, Недалеч от Етрета е и Veules-les-Roses, едно разкошно градче (че и плаж си има 😉 ). Но може да ви е малко далечко, макар и да е възможно да се съчетае в един ден с Етрета (картините на Моне и т.н. 😉 ... В интерес на истината, на мен ми беше мерак да видя и точното място, където е нарисувал "Импресия, Изгряващо слънце", ама пристанището на Хавър не съществува вече...). Близо до Онфльор, мога да препоръчам този хотел: Hôtel Le petit castel, Beuzeville (между Онфльор и Довил) (поне преди 5 години, беше много добър, но както гледам отзивите, явно все още е добър). А близо до него има и много добра "палачинкарница" (за солени палачинки) - Au Feu du Bois. Благодаря ти,@Роца! Нощувките разпределих така: 12и13 - Руан 14-Бовоар,в една селска къща,с градина.После ще се върнем за още 4 нощувки,та ще си оставим големите багажи там,да не ги мъкнем из МСМ. 15-В Мон Сен Мишел,заръчана е и тортата,и празничната вечеря в хотела. 16-19,отново в Бовоар и оттам ще отидем до Сен Мало,Динан,Динар,Етрета,Довил,Онфльор и пр. Като свършим с предвиденото там,съм направила 6 нощувки,на 4 км от Шенонсо,в едно село,в бивша мелница,на реката,ама,има и басейн. Обикаляме замъци,докато ни омръзне,ако става за плаж,чукваме и някое плажче . Последната нощувка в Бове,преди полета. Всички хотели са ми с безплатна анулация,та продължавам да събирам съвети. Може би,ще направя една нощувка в Етрета,ама,още умувам. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега