Прескочи до съдържание

море в Албания

veseliache

Препоръчани мнения

Публикувано:

здравейте Магеланци,

Става вече време да планираме морската си почивка. Тази година ми се иска да отидем на море в Албания, но не мога да намеря нищо добро и евтино в Ксамил или района на Дерми. За съжаление почивката трябва да я организираме през месец август... Иска ми се местенцето да е подходящо за двама възрастни с дете на 8, да има място за барбекю и да е близо до плаж. Прерових и букинг и ер би енд би, но не мога да намеря мястото. Една приятелка албанка ми сподели, че цените в букинг не били такива каквито са същност...

Някой да има опит? 

Публикувано:

Аз бях миналата година в Ксамил началото на Юли. Бях букнал през букинг апартамент 120м2 за 60 Е на вечер за 2 възрастни и 2 деца . Пристигайки на място се оказа , че "Апартамента е стая около 25 м2 . Показах резервацията и ми дадоха още една стая . Стаите са просторни с кухненски бокс и балкон . Естествено навсякъде има надписи rooms for let , а бабите и дядовците си седят и на пътя с картонени табели. Цените са повече от приемливи . Огромни пици по 6-7 лв , риби по 10 лв , бирата е малко по скъпа 4 лв , но в магазините е за 1,50лв. Плажа е малко тесничък с насипан пясък , но става , има 2 острова на 50 м и още 2 на около 500 . Бих отишъл отново , но без резервация . Пътя обаче си 7 часа от София , нищо , че Гърция е само магистрала . В Ксамил всичко е близо до плаж , не повече от 100-200 метра и в най-отдалечените райони. За август не знам как ще е , Юли беше сравнително спокойно , успявахме да си разпъваме и собствен чадър , въпреки че на 90% плажната ивица е заета от арендаторите. Интернета в квартирата беше перфектен , на много места има и по заведенията . Ако те интересува нещо конкретно -питай

Публикувано:

не ми се рискува да отидем на място и да не намерим нищо подходящо, а и моят мъж не би тръгнал така... една приятелка ме оферира за хотел на брега в Саранда с басейн за 50 евро нощувката. 

Все пак ми се иска да отидем в Ксамил...

• 1 месец по-късно ...
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

Здравейте! Ще бъда много благодарна, ако някой е бил в Саранда и случайно знае, да сподели как стои въпросът с транспорта до Корфу - колко редовен е, цена на билет. Благодаря ви предварително.

• Харесвам 1
Публикувано:
On 8/12/2019 at 4:58 PM, Rossee6 said:

Здравейте! Ще бъда много благодарна, ако някой е бил в Саранда и случайно знае, да сподели как стои въпросът с транспорта до Корфу - колко редовен е, цена на билет. Благодаря ви предварително.

И аз това се чудя, въобще има ли такъв и възможно ли е от Саранда до Корфу за един ден с някакво корабче без кола.. 

Публикувано:
На 19.08.2019 г. в 17:29, Raya Vladova каза:

И аз това се чудя, въобще има ли такъв и възможно ли е от Саранда до Корфу за един ден с някакво корабче без кола.. 

Има ... комета, каята пътува 30 мин. за около 17 евро

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.