Прескочи до съдържание

Купуване на билет от ТАП с мили на Туркиш


Препоръчани мнения

Здравейте, не съм писал отдавна. Натрупаха ми се малко Майлс енд Смайлс на Туркиш Еърлайнс, но сега намерих интересен билет с ТАП. В сайта на турците пише, че милите им могат да се ползват в компаниите от Стар Алианс, но не успявам нещо да разбера как става. ТАП ми искат техен си номер. 

Отделно, от скоро съм член при Турските авиолинии, явно мога да си добавя всички полети 12 месеца назад, но искат оригинални бордни карти. Някой правил ли е такава врътка, и има ли начин да се добавят по друг начин милите от минали полети?

Благодаря за помощта. 

Връзка към коментар

Последно, имаш ли милите или тепърва ще ги добавяш? С турските не съм се занимавал, но даваш по връзките за липсващи мили и следваш инструкциите. Ако нямаш картите на хартия, предполагам може да изпратиш файл, ако никакви нямаш не знам...

Щом милите са ти в програмата на турците, само през тях се купува билета, в сайта на ТАП не ти трябва да влизаш

Връзка към коментар

Имам мили вече, ще ми се да добавя и още, но не пазя бординг пасовете. От сайта на Туркиш има някакъв линк за партньори, но не успявам да купя билет. Ще взема да им звънна утре. Христос воскресе. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.