Прескочи до съдържание

София-Загреб


Препоръчани мнения

През март догодина може да се наложи да прескокна от София до Загреб, Хърватска.

Бихте ли ме ориентирали кои компании летят до там и през къде е най-добре да се мине?

 

Благодаря!

 

 

Връзка към коментар

Пътя искаш не искаш ще е малко София до Пловдив през Варна. Най-бързи и ефективни по идея са Austrian през Виена. Croatia Airlines, като член на Star Alliance сигурно предлагат връзки и със всички партньори, по-конкретно Lufthansa и Turkish от летящите до България, но дали връзките няма да са неудобни кой знае...

 

От нискотарифните летят само easyJet от Лондон и Vueling до Барселона, т.е. прекачване с нискотарифни едва ли ще е най-добрата идея. 

 

Ако дадеш конкретни дати, може и да има по-конкретно предложение :)

Връзка към коментар

Пролетта може Сръбските авиолинии да предложат що годе удобен полет,но не е сигурно.Иначе Георги е прав,до за Загреб със самолет е малко като София-Пловдив през Варна.Със сигурност Аустриан,както и Луфтханза летят до Загреб,но като сметнеш престоя на летищата...ще отрепеш 7-8 часа.А от НДК София до площад "Бан Йелачич" в Загреб е 780 км с автомобил и приблизително 10ч път и разходи 100 Евро за гориво и магистрални такси в Сърбия и Хърватска.Но човек сам си знае и избира.

Връзка към коментар

Аз чекнах Азуона 
Най късото време е 8:35 часа. през Гетуик на Изи за 162 Евро. За толокоз часа ще идеш с кола. Е за един човек може би ще е по-скъпо с кола ама зависи какво търсиш. За съжаление сме си балканска работа, куца икономика и няма балкански лоукост. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Но пък ако е командировка и са поне 2-ма, нещата се връзват идеално (пък и да не е командировка, пак се връзват добре). Горивото няма да им е повече от тия 330евро, които ще дадат за билети, ако щеш и хърватските пътни такси да сложиш. Пък и ще разгледат по пътя това-онова. Няма по-хубаво от комбинацията - полезното с приятното да комбинираш :) .

Редактирано от Polina
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.