Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Не знам това моето дали ще се оформи като въпрос или като възмущение. Търся билет Сицилия-Лондон на 2.11 плюс-минус един ден (в минус може да са и 2). Излизат ми по търсачките евтини варианти с Air Malta с прекачване, което е ок. Ранен полет, за връзката имам около 45 минути. И като тръгна да резервирам: "oops", грешка, навсякъде, и в Експидия, и Бъджет и къде ли не. За всички дни, които пробвам. Единствено проработи на 5.11, и то с доста голямо чакане за връзка (8-9 часа по спомен). На сайта на Air Malta, разбира се, такива билети (на тази цена, около 50 паунда) не съществуват. Е, тези сайтове и сайтчета няма ли поне да ги махнат, че да не ме дразнят, цяла седмица вече пробвам ли, пробвам... Искам ги тези билети, как да ги взема?

Връзка към коментар

Такива неща са доста по-масови, от колкото трябва. Цялото ценообразуване на самолетните билети е много архаично и такива бъгове не са рядкост. Заредена, недозаредена тарифа, търсачките я индексират, ама когато се стигне до финалното калкулиране на цената някъде из правилата на тарифата нещо се чупи и не можеш да я купиш. Чисто и просто за да показват търсачките резултати бързо е необходимо да взимат разни шорткъти, защото не могат всички правила по . всяка тарифа да ги дълбаят до дъно. Дълбаят чак като стигнеш до купуване.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Разбирам, че стават такива работи, обаче няколко пъти стигам до покупка в различни сайтове и чак тогава дава грешки, кара ме наново да търся и пак ми изкарва абсолютно същите резултати, няма ли ъпдейти, нещо? Едва ли съм единствената, която се е пробвала, а все пак излизаха навсякъде?! Даже се опитах да им пиша на едните и там също ми даде грешка 🤣

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.