Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не знам това моето дали ще се оформи като въпрос или като възмущение. Търся билет Сицилия-Лондон на 2.11 плюс-минус един ден (в минус може да са и 2). Излизат ми по търсачките евтини варианти с Air Malta с прекачване, което е ок. Ранен полет, за връзката имам около 45 минути. И като тръгна да резервирам: "oops", грешка, навсякъде, и в Експидия, и Бъджет и къде ли не. За всички дни, които пробвам. Единствено проработи на 5.11, и то с доста голямо чакане за връзка (8-9 часа по спомен). На сайта на Air Malta, разбира се, такива билети (на тази цена, около 50 паунда) не съществуват. Е, тези сайтове и сайтчета няма ли поне да ги махнат, че да не ме дразнят, цяла седмица вече пробвам ли, пробвам... Искам ги тези билети, как да ги взема?

Публикувано:

Такива неща са доста по-масови, от колкото трябва. Цялото ценообразуване на самолетните билети е много архаично и такива бъгове не са рядкост. Заредена, недозаредена тарифа, търсачките я индексират, ама когато се стигне до финалното калкулиране на цената някъде из правилата на тарифата нещо се чупи и не можеш да я купиш. Чисто и просто за да показват търсачките резултати бързо е необходимо да взимат разни шорткъти, защото не могат всички правила по . всяка тарифа да ги дълбаят до дъно. Дълбаят чак като стигнеш до купуване.

• Харесвам 2
Публикувано:

Разбирам, че стават такива работи, обаче няколко пъти стигам до покупка в различни сайтове и чак тогава дава грешки, кара ме наново да търся и пак ми изкарва абсолютно същите резултати, няма ли ъпдейти, нещо? Едва ли съм единствената, която се е пробвала, а все пак излизаха навсякъде?! Даже се опитах да им пиша на едните и там също ми даде грешка 🤣

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.