Lorette Публикувано: 3 май, 2019 Сподели Публикувано: 3 май, 2019 (редактирано) Здравейте, пътешественици! Нуждая се от съветите на тези, които се пътували из Кавказките републики. Планирам Грузия и Армения края на юли за 10 дни. Искам да разгледам Кутаиси, Тбилиси и околностите, и да попътувам в Армения. И други неща искам, ама друг път, за толкоз време -толкоз път 🙂 За пръв път ще пътувам съвсем сама. Въпросите са ми са кои авиолинии да избера като най-евтини и времеспестяващи? Редактирано 3 май, 2019 от Lorette Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 май, 2019 Сподели Публикувано: 5 май, 2019 Не мога да погледна в детайли в момента, но мисля че Уиз или Раян имаха полет от Солун до Грузия. Виж и Pegasus от Истанбул. Третата опция, комбинация с прекачване с Уиз през Будапеща. 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 май, 2019 Сподели Публикувано: 5 май, 2019 Aegean София през Атина до Тбилиси или Ереван.Ellin Air от Солун до Тбилиси Wizz - Солун/Атина - Кутаиси 1 1 Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 6 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 6 май, 2019 Благодаря! Ще погледна тези, за които ме посъветвахте. Иначе мислех за Таром Букурещ -Тбилиси return, ама 200евро излиза. На 5.05.2019 г. в 22:22, Георги каза: Не мога да погледна в детайли в момента, но мисля че Уиз или Раян имаха полет от Солун до Грузия. Виж и Pegasus от Истанбул. Третата опция, комбинация с прекачване с Уиз през Будапеща. Връзка към коментар
alexnpopova Публикувано: 10 май, 2019 Сподели Публикувано: 10 май, 2019 Здравейте, и аз се интересувам от евтин полет до Ереван, защото ни се налага да пътуваме, но самолетните билети са около 400лв двупосочен от Истанбул, и се чудя за по евтин вариант. Другото което обмислям е с кола до там и да се мине през Грузия и да пообиколим, но май пътищата са гадни и ще стане доста бавно Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 13 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 13 май, 2019 Аз вече си взех на Tarom. Bucurecht - Tbilisi и обратно за 430 лв. До Ереван директно е по-скъпо. Това е най-евтинитят и времеспестяващ вариант за периода, който ме интересува. Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 13 май, 2019 Сподели Публикувано: 13 май, 2019 Другият вариант е Ryanair до Киев и после със SkyUp до Ереван. Малко се обикаля цялото Черно море, но може би пак става. 🙂 1 Връзка към коментар
alexnpopova Публикувано: 14 май, 2019 Сподели Публикувано: 14 май, 2019 аз намерих от Истанбул до Тбилиси за 250лв двупосочен, а от Тбилиси до Ереван има таксита, които взимат около 30евро 2 Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 15 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2019 С коя авиокомпания? Връзка към коментар
alexnpopova Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 На 15.05.2019 г. в 12:02, Lorette каза: коя авиокомпания пегасус мисля, че беше, но понеже все още не съм купила билетите, че не знам точни дати и ще е в последния момент ще следя и за други Връзка към коментар
Препоръчани мнения