Прескочи до съдържание

Здравейте на всички!


Препоръчани мнения

Здравейте!

 

Да се представя - казвам се Павлин. Двете ми най-големи красти - моторите и самолетите ме доведоха тук. Дай Боже да успея с ваша помощ да обогатя списъка на посетените от мен места. Изключително ми е драго, че успях да се присъединя към вашата компания!

 

Благодаря на Георги за прекрасния сайт и форум!

  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Добре дошъл, Павка! От мен няма отърване да знаеш :lol:  Все се канех да те подсетя да си постнеш тук пътеписа за пътуването, щото тука всите хора освен любители на пътешествията са и любители на самолетите, но ей го на - ти сам си се сетил!

Връзка към коментар

Благодаря на всички за топлото посрещане. Това местенце го открих покрай моята краста/болест/лудост - авиацията - и много ми хареса тук - определено се чувствам уютно в този форум, а и има какво да се научи.

 

Както сте забелязали, вече се опитах да пусна едни мои писания по повод разходката ми до Москва тази година. Малко не успях да се справя като начало, но с предполагам, че с помощта на любезния ни администратор, драсканиците са се появили някак в правилния раздел. Сега остава да ги направя по-подходящи за "консумация".

 

На въпроса за мотора - машинката е Suzuki GSX1100G - клас турист, много подходяща за дълги пътувания. Познат е накратко като Жеко - щото е Же Ес Хикс, щото като му развъртя масура и ме хвърля в 9 же претоварване и не на последно място - щото ми е Же-точката... Не знам на хората къде са им Же-точките, ама моята я знам - в момента дреме в гаража...

 

И така - благодаря още веднъж за радушното посрещане! Желая всичко най-хубаво на компанията и милиони километри радостни приключения по просторите на родната планета!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.