Прескочи до съдържание

Latam и цените им, в зависимост от езиковата версия на сайта

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 часа, mbuch каза:

@Loverboy пробвай през сайта Vai de  Promo-дава намаление с 50% спрямо цената на същият полет в приложението на GOL.Може да се избере през бразилска сметка или с карта ,като с карта повишава леко цената.Стигнах до плащане, но смятам утре да пробвам с един билет.Ще потърся първо повече инфо за този сайт и системата му за плащане.

Благодаря! Действително дава голямо намаление, но се чудя колко е надежден? Това си е просто OTA като Трип и тн, нали така? 

Публикувано:

Има добър рейтинг сред бразилските потребители.Доколкото четох това е туристическа агенция.Обаче за да се премине към резервация изисква реален CPF тоест ЕГН -не приема никакви други данни-паспорт номер и т.н

Публикувано:

сайта изглежда надежден

https://www.reclameaqui.com.br/empresa/vai-de-promo/#iss=https%3A%2F%2Fauth.reclameaqui.com.br%2Fauth%2Frealms%2Freclameaqui

Обаче ако ви иска CPF при плащане най-вероятно няма да мине номера, защото CPF е вързан с кредитната карта и ако не отговаря на собственика на кредитната карта няма да мине плащането (допълнителен реквизит като адрес и дата на валидност).

По сайтовете на авиокомпаниите и международните ОТА бразилската версия е с бразилска карта, за българска обикновено избираш друга версия на сайта. На сайта на Азул има специална опция за международна карта.

Ако има голяма разлика и не намирате друг начин, евентуално може да ми пратите парите по револют и аз да купя билета

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз да ти кажа ,така просто като  експеримент , пробвах с CPF намерен в нета и с празна Револют карта,тръгна плащането и ми изписа недостатъчна наличност по карта 😁 Но ще имам само три вътрешни полета за трима човека и не смея да рискувам.Все пак за някой с много полети в Южна Америка  може и и да е опция.

Четох също ,че в рамките на няколко дена,онлайн ,чужденец също може да си изкара CPF номер дори и не постоянно  пребиваващ в страната?!Ако имаш възможност ще е в полза да се провери това.

Между другото ако може да се изкара   CPF по този начин, в други локални сайтове има доста добри отстъпки и за хотели, и коли под наем…

Публикувано:

я, това е интересно, ако мине

да, може да си изкараш CPF, ама искаха някакви неща като свидетелство за съдимост преведено, акт за раждане... аз го правих преди страшно много години. Сега гледам, че има онлайн и май нищо не искат, освен паспорт, само че пише, че трябва да се явиш присъствено

https://www.gov.br/mre/pt-br/embaixada-pequim/setor-consular-2/cadastro-de-pessoa-fisica-cpf-1/cadastro-de-pessoa-fisica-cpf-para-estrangeiros

то ако човек не посещава редовно не виждам смисъл, така и така кредитната ти карта няма да е вързана с CPF, все нещо ще е фалшиво

ПП тоя линк го намерих с гугъл и нещо се отнася до китайското посолство, ама при повече задълбаване пак е така, трябва присъствено

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой купувал ли е през maxmilhas.com.br? Гледам, че в нета има предимно негативни оценки от преди години, когато са прецаквали хората и не са им издавали билетите до последно и после са искали допълнителни пари, но уж вече всичко е оправено и си издават веднага? 

Проблемът е, че искам конкретен полет на GOL, който излиза само в тяхното приложение на по-висока цена, но остави това - накрая дава payment error и не приема картата и те връща на начална страница, даже не дава да пробваш с нова и почваш отначало. 

А лошото е, че точно този ден полетите на Гол дори не излизат в Трип, иначе щях да си ги купя там. Накрая ще се принудя да купя от Едриймс… 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.