Прескочи до съдържание

Здравейте, Hello, Hallo...

Препоръчани мнения

Здравейте,

Присъединявам се към магеланците-пътешественици :)

Обичам да пътувам, това ме зарежда ... да чета пътеписи и гледам снимки.

Покрай предишна работа и хоби, съм попътувала доста из Европа. Последните 9 години пътуваме с мъжа ми самоорганизирано. Живеем в Белгия, близо до Гент /мъжа ми е фламандец/.

Надявам се да срещна тук виртуални/и реални приятели и мисля, че мога да бъда полезна с информация и съвети от предишни и бъдещи пътувания.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Добре дошла. Гент е голяма пробойна в белгийската ми биография, трябва да се поправи. Искрено се радвам на хора живеещи в чужбина, защото могат да помогнат с много личен опит :)

Връзка към коментар

Добре дошла :)

И аз не мога да си простя, че още не съм била в перли като Брюж и Гент. Дано Дядо Коледа ми донесе една кратичка разходка до там през някой празничен уикенд.

ПП: За хора като теб Георги трябва да сложи бутон Select all при избора на посетени държави  :biggrin:

Редактирано от eve
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравей. Октомври месец бях в Гент. Много ми хареса. Младежки град, любезни хора, много велосипеди. И църквите ме впечатлиха. Добре дошла!

Връзка към коментар

Много Благодаря за топлото посрещане! :)

Да, Гент е специален град - със запазен средновековен център, в същото време и модерен и динамичен, университетски център: пълно е със студенти /обичам такива градове/.

Брюж, ... любимият ми белгийски град. Наистина е много, много специален. Не знам колко пъти съм била там, но не ми 'омръзва' и винаги ми е страшно приятно да съм там. / Дъщеря ми е друг случай - тя харесва Гент и Брюксел./

Холандия, ех, ключова страна! Там срещнах мъжа ми, 'на път', покрай предишно общо хоби. Отскачаме до Холандия всяка година, има разбира се още много да се види.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.