Фил Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 А от мен една в унисон със следработното 1 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Е това кърти... сигурно ще схванете и за кого и какво иде реч и вече е хит по клубовете :D Връзка към коментар
wilks Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 мани брат, тоя е изрод! само като видях в заглавието името му, и ми се отгледа :D . виждал съм го във видео в действие, повече не искам, мерси! 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 7 май, 2013 Сподели Публикувано: 7 май, 2013 Хайде и аз да ви поздравя с една песен в унисон с работното ми настроение А от мен една в унисон със следработното Е, ами тогава от мен една в унисон с вечерното: Това идва да балансира шимейлите от предишното предложение :D 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 8 май, 2013 Сподели Публикувано: 8 май, 2013 Е, ами тогава от мен една в унисон с вечерното: Това идва да балансира шимейлите от предишното предложение :D Това се казва градация :D Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 8 май, 2013 Сподели Публикувано: 8 май, 2013 Хайде малко клубни парчета да се размърдаме за лятото http://youtu.be/VVVDEycQDHk 1 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 8 май, 2013 Сподели Публикувано: 8 май, 2013 ^^^^ Тази песен много ми харесва, и не само песента! Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 (редактирано) Клубните парчета ... и аз съм им фен! Тези румънци яки парчета правят напоследък. Направо праха им дишаме. Ослушвам се тези дни, дали да не направя една TEQUILA. Редактирано 9 май, 2013 от goldeneyeful 1 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 В тази връзка има ли фенове на Depeche Mode? Смятам в неделя да ми свирят на ухо :D Връзка към коментар
Elena Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 на Депеш не съм фен ама смятам Бон Джоуви да ми пее на уше във вторник 1 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 на Депеш не съм фен ама смятам Бон Джоуви да ми пее на уше във вторник И там ми се ходеше, ама шефът не дава повече отпуска Връзка към коментар
Elena Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 кофти ти е явно работното време, на мен ми се пада няколко часа след работа Връзка към коментар
Duke Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 Депеш ще се посети, но останките на групата от Ню Джързи ще пропусна - някак нямам нерви за втори Аксел Роуз и компания, като в този случай ще бъде обратното - вокалът ще пее що-годе добре, а групата ще замазва на поразия... 1 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 кофти ти е явно работното време, на мен ми се пада няколко часа след работа Не работното време е проблемът, а разстоянието Бургас-София :D Става малко като в оня виц с комара и слона - 5 минути секс, после цял живот ще го погребвам :D 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 еее недей с лошо де Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 Депеш ще се посети, но останките на групата от Ню Джързи ще пропусна - някак нямам нерви за втори Аксел Роуз и компания, като в този случай ще бъде обратното - вокалът ще пее що-годе добре, а групата ще замазва на поразия... Абсолютно! Че и Ричи Самбора четох, че нямало да идва Връзка към коментар
Elena Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 нищо пък не разбирате и двамата а Ричи нека си се лекува Връзка към коментар
Duke Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 Нямам нищо против Бон Джоуви. Харесвам първите им четири албума, но след "Keep The Faith" окончателно ме загубиха като слушател. Без Самбора не виждам причина тази група да концентрира, а гласът на Джон отдавна не е същия. Като прибавим към това и типичното за тях замазване по време на живо изпълнение, сама разбираш защо пропускам... Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 нищо пък не разбирате и двамата а Ричи нека си се лекува Май нещо с Джон са се скарали, не че се лекува, ама не е толкова важно в случая Връзка към коментар
Duke Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 Кинти, това е "скарването", ама нормално за тях... 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 на Депеш не съм фен ама смятам Бон Джоуви да ми пее на уше във вторник Аз тия ще ги пропусна, но чакам бате Роджър Уотърс да събаряме стени 3 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 И аз като Фичо, нито на Депеш ще отида втори път, нито на Бон Джоуви - нещо в повече ми идва "лириката" им. За Роджър много се чудя дали да уважа това, което съм слушал преди, но отдавна не ме вълнува в стилово отношение. Накрая си знам, че ще съм на стадиона. Заради спектакъла и шоуто, ....и защото все пак FLOYD са епоха в музиката, а Waters както и да го погледнеш, си е 1/5 от групата, и то доста добра 1/5. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 Тук бих влязал в лека полемика, защото Уотърс всъщност не е 1/5 от групата, а по-скоро представлява 4/5 от нея. Достатъчно е да погледнеш авторството на музиката и текстовете към всички албуми на Пинк Флойд и ще разбереш какво имам предвид. Конкретно "Стената" пък е изцяло собствен проект на Уотърс, в който Дейв се задоволява само със съавторство на една композиция "Run Like Hell" и онова гениално соло от "Comfortably Numb". За господата Мейсън и Райт, който впрочем в албума е кредитиран като гост музикант, пък да не говорим. Това представление, защото истинската дума е представление, а не концерт, няма аналог и съветвам всеки да го посети. Преди две години видях шоуто на закрито в Милано и останах поразен от мащабите. Тази година на открито ще бъде далеч по-грандиозно, най-малкото самата стена е в пъти по-голяма. И така, през август не ни предстои концертът на годината, а по-скоро представлението на века... 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 Ох, обещавам много да се оплаквам от лириката докато ми пее "Bed of roses" 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 9 май, 2013 Сподели Публикувано: 9 май, 2013 Ох, обещавам много да се оплаквам от лириката докато ми пее "Bed of roses" Мможе и прочувствена сълза да пророниш даже :D Сигурно няма да си единствената с кърпичка на стадиона Връзка към коментар
Препоръчани мнения