Elena Публикувано: 9 май, 2013 Публикувано: 9 май, 2013 Аз не се разстройвам от такива неща ама много пея :D 1
goldeneyeful Публикувано: 9 май, 2013 Публикувано: 9 май, 2013 Ох, обещавам много да се оплаквам от лириката докато ми пее "Bed of roses" ..... и "Diamond Ring"
Фил Публикувано: 9 май, 2013 Публикувано: 9 май, 2013 Аз не се разстройвам от такива неща ама много пея :D Оооо, следващата сбирка - на караоке и ще се проверяваме :D 2
Elena Публикувано: 9 май, 2013 Публикувано: 9 май, 2013 Оооо, следващата сбирка - на караоке и ще се проверяваме :D ми не знам, аз имам опит :D
goldeneyeful Публикувано: 9 май, 2013 Публикувано: 9 май, 2013 ти за там ли си взе? тц, но старите албуми ги имаме всичките.
goldeneyeful Публикувано: 9 май, 2013 Публикувано: 9 май, 2013 Оооо, следващата сбирка - на караоке и ще се проверяваме :D Искам и аз на караоке! :D
Elena Публикувано: 13 май, 2013 Публикувано: 13 май, 2013 В тази връзка има ли фенове на Depeche Mode? Смятам в неделя да ми свирят на ухо :D Как беше концерта? Не, че очаквам да кажеш - кофти, ама я се похвали :D
Duke Публикувано: 13 май, 2013 Публикувано: 13 май, 2013 Как беше концерта? Не, че очаквам да кажеш - кофти, ама я се похвали :D Не е към мен, но нека споделя... Изключителна визуализация, има си хас да е другояче баш по време на концерт на точно тази група. Концепцията с триъгълниците беше великолепна, на моменти ме остави без дъх! Бяхме точно пред пулта, което предполага възможно най-добър звук. И той беше такъв. Спомням си, че през 2006 г. звукът ми се стори с една идея по-нисък. Снощи беше ОК, дори на моменти имаше леки премодулации, но в рамките на нормалното. Стегнато изпълнение. Имам чувството, че Дейв буквално не остарява. Равномерен сетлист без големи амплитуди, за разлика от 2006 г., когато имаше леко скучна средна част. Мартин продължава да бъде симпатичен в опитите си да открадне шоуто от Дейв, а най-после разбрахме, че основната роля на Анди не е на сцената, а във видеоклиповете. Добра посещаемост, дори по-добра от очакванията. Не особено добра организация при излизането, особено от зона FOS. Като цяло, по-добър концерт от онзи през 2006 г. "Орките" бяха под очакванията ми, нещо се губеше в синхрона при груповото изпълнение и не се получи онази позната магия. Стотиците плакати "We voted for you" в началото ми се сториха забавни, но после ме натъжиха ужасно, но това е друга тема...
Elena Публикувано: 13 май, 2013 Публикувано: 13 май, 2013 Браво, радвам се, че са направили добро шоу Сега ако и някоя снимка качиш...
Duke Публикувано: 13 май, 2013 Публикувано: 13 май, 2013 Не снимах, но виртуалното пространство е пълно с тях, ето: http://www.katehizis.com/pictures/depeche-mode2013.php?id=257
Hayasko Публикувано: 13 май, 2013 Публикувано: 13 май, 2013 След този подробен и професионален коментар на Duke нямам какво повече да кажа Точно така си беше, както го описа. Само да добява, че и при влизането беше пълна дезорганизация, а самият стадион според мен трябва да бъде срутен, защото е някаква карикатура. Иначе Depeche са си Depeche
goldeneyeful Публикувано: 13 май, 2013 Публикувано: 13 май, 2013 Кажете нещо за танцувалната музица - черно, хаус, денс, поп, RNB. Сега слушам, пак радио Енерджи ще организират някакъв концерт на 15.06. Бил ли е някой от Вас, на предходни такива да сподели мнение? 1
Elena Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 Ама значи цял ден ме разсейвате с разни други теми (goldeneyeful баш ти конкретно :D ) пък аз за концерт съм се настроила. Аз и още 44 000 души !!! На всички, които ще ходят - да се размажете от кеф 1
Polina Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 Ама значи цял ден ме разсейвате с разни други теми (goldeneyeful баш ти конкретно :D ) пък аз за концерт съм се настроила. Аз и още 44 000 души !!! На всички, които ще ходят - да се размажете от кеф Аз отивам в ОШипка на Шипка и ще чакам коментарите ви след това.. ако някой има желание го чакам там да сподели
Elena Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 ааа тая кръчма я знам! :D Поли, не знам кой вятър накъде ще ме отвее ама ако съм в тая посока ще дойда
goldeneyeful Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 http://youtu.be/yFjabdL3y7Y Много любимо парче, много спомени ми навява. 1
goldeneyeful Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 Ама значи цял ден ме разсейвате с разни други теми (goldeneyeful баш ти конкретно :D ) пък аз за концерт съм се настроила. Аз и още 44 000 души !!! На всички, които ще ходят - да се размажете от кеф Чакай, аз тепърва ще те разсейвам, нали ти обещах the dark side of the moon :D
goldeneyeful Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 Ники, специално за теб. Кръвната група си казва своето ....
captain_oveur Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 (редактирано) Гледам, че сте подкарали с песни от 90-те, бързам да кажа, че и аз съм почитател на златните хитове оттогава: http://www.youtube.com/watch?v=TzsHSyWcajQ Ако не сте се разбягали с писъци, ето още едно: :) Редактирано 14 май, 2013 от captain_oveur 2
goldeneyeful Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 (редактирано) Гледам, че сте подкарали с песни от 90-те, бързам да кажа, че и аз съм почитател на златните хитове оттогава: http://www.youtube.com/watch?v=TzsHSyWcajQ Ако не сте се разбягали с писъци, ето още едно: :) Много добри! Да се разбягаме казваш ... далече няма да стигнем. :D Редактирано 14 май, 2013 от goldeneyeful
Препоръчани мнения