Elena Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Признавам, изненадващ избор. Когато затворя очи и си спомня за момчетата от Атина, щата Джорджия, обикновено се сещам за долните две композиции, напук на най-известния им хит за религиозни... Поне за мен имат къде къде по-добри песни от известните им, а специално тази ми навява спомени от един концерт, когато загърбиха всички, събраха се на пианото и пееха един на друг... 2 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 (редактирано) Част от любимите парчета Редактирано 28 май, 2013 от danimarkova Връзка към коментар
Elena Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Поли, специално за тебе 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 (редактирано) A това е за Ленчето! http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=fMl1bOHpRJ0 Смених ти клипчето, само защото звука е по-добър.. Еее, не бях видяла..., но благодаря за горната Пинк! Редактирано 28 май, 2013 от Polina 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Може ли и аз да се намеся... Много любимо парче, слушам го редовно на колелото. Въобще Foo Fighters са от малкото съвременни групи, които мога да трая. Но това е, защото кръгозора ми е ограничен и си го признавам категорично 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Жоро, остават ти няколко дни до 04.06.2013 г. за размисъл и евентуално намиране на билети. На тази дата, на "Амстердам Арина", ще свири според мнозина най-добрата концентрираща група в света, в настоящия момент. Опитай се да не пропуснеш събитието, убеден съм, че ще ти хареса: 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Абе аз си имам проблем, много трудно захапвам групи, но като захапя някоя я карам до край. Та Muse са ми направили впечатление, но не са ме захапали съвсем...а друг проблем ми е, че на концерти обичам да съм чувал повечето мелодии. Не ме навиквай, такъв съм си Айде да не съм голословен, че явно в тая тема мнение без ютюб клип не се допуска, пък и песента си е малко авиаторска, беше и в една реклама на Virgin... 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Да, хубав кавър, но все пак кавър... Дай нещо по-актуално да пуснем за завършек на темата, пък ти си помисли за "Амстердам Арина", все пак: 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Не знам ти какво признаваш, но света и поколенията отдавна са го признали тотал. Аз също не го слушам, има няколко парчета, които ми харесват, но само толкова. Е, аз по това какво признавал света и поколенията ли трябва да оформя и изграждам собствените си предпочитания за музика и изпълнители? :D Винаги съм бил много далеч от такова схващане, особено и най-вече по отношение на музиката. 2 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Днес ми се слуша стара и добра класика - Lisa Stansfield 1 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 невероятно добро парче Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 (редактирано) И Бари Уайт разбира се Редактирано 28 май, 2013 от niki_m 1 Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Айде да не съм голословен, че явно в тая тема мнение без ютюб клип не се допуска, пък и песента си е малко авиаторска, беше и в една реклама на Virgin... Ама защо не я пусна с изчекнатия й клип? И тоя много ме кефи, и песента, де: А на тва някой дали ще ми върже? Много любимо 1 Връзка към коментар
Ана Синона Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 А на тва някой дали ще ми върже? Много любимо 2 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 За успокоение на духа. И чаша вино. 1 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 28 май, 2013 Сподели Публикувано: 28 май, 2013 Boa noite, pessoal! Uma música tão maravilhosa e nova dum amigo meu grande de Portugal. Vamo-nós ir no palco e dançar toda a noite. /това си беше малко португалски, т.к. парчето в момента е супер клубен-хит в Лисабон, и ми го прати един приятел по фейса преди малко/... http://youtu.be/82r5NAGcBNs Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Може ли и аз да се намеся... Много любимо парче, слушам го редовно на колелото. Въобще Foo Fighters са от малкото съвременни групи, които мога да трая. Но това е, защото кръгозора ми е ограничен и си го признавам категорично И мен тези ме кефят, даже не бяха ли същите, дето имат едно парче с клип в един самолет, играят различни роли, на пилоти, пътници, стюардеси и накрая се надрусват с некви екстази в кафето :D Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 (редактирано) За добър старт на деня! Редактирано 29 май, 2013 от goldeneyeful 4 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 За любителите на сутрешното кафе, без което не могат. Както и аз! Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 За добър старт на деня! Мерси, това ми е супер-любимо парче! 1 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 29 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 29 май, 2013 И мен тези ме кефят, даже не бяха ли същите, дето имат едно парче с клип в един самолет, играят различни роли, на пилоти, пътници, стюардеси и накрая се надрусват с некви екстази в кафето :D Хахах дам същите са! 2 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Хахах дам същите са! Благодаря, точно това е :D 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 В повечето им клипове между другото си играят само те, дресирани като мъже, жени, всичките роли са от членове на групата Айде един шут за добро утро, за вас може да е добър ден, ма за мен е добро утро 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Гледам българската поп музика доста слабо е отразена тук. Аз определено не съм от феновете й, но ще отдам уважението си с една от точно 7-те песни, които харесвам. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения