Suunto Публикувано: 11 май, 2019 Сподели Публикувано: 11 май, 2019 Здравейте! Планирам пътуване до Мароко, само че ще помоля по-опитните за помощ със самолетните билети - става въпрос за комбинации от полети с Ryanair и Wizz air. Желаният престой там е около 10 дни, може да варира в зависимост от билетите. Едната изходна точка е Маракеш, другата или Фес, или Танжер, пак в зависимост от билетите. 😁 Става въпрос за края на септември и началото на октомври. Другият въпрос е дали според вас вече е време да се купуват? Много ще съм благодарен за всяко едно включване. Поздрави! Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 11 май, 2019 Сподели Публикувано: 11 май, 2019 ползвай това за отправна точка. 1 Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 11 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 11 май, 2019 преди 1 час, Радослав каза: ползвай това за отправна точка. Много благодаря! Връзка към коментар
Sibila Публикувано: 15 май, 2019 Сподели Публикувано: 15 май, 2019 Аз планувам същото нещо, но за края на октомври. За сега съм се спряла на варианта София-Рим-Маракеш на 22.10 с Райън еър и връщане 30.10 Фес-Мадрид-София. Вие обмисляли ли сте как ще се придвижвате между градовете и интересувате ли се от прехода през пустинята? Ще се радвам ако обменим информация 🙂 Връзка към коментар
Suunto Публикувано: 15 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 май, 2019 преди 6 часа, Sibila каза: Аз планувам същото нещо, но за края на октомври. За сега съм се спряла на варианта София-Рим-Маракеш на 22.10 с Райън еър и връщане 30.10 Фес-Мадрид-София. Вие обмисляли ли сте как ще се придвижвате между градовете и интересувате ли се от прехода през пустинята? Ще се радвам ако обменим информация 🙂 Придвижването между Маракеш и Фес ще е именно с тур през пустинята. От Фес до Шефшауен с автобус СТМ, евентуално ако ще ходим до Танжер и дотам с автобус. Единствено ходенето от Маракеш до водопадите Узуд не виждам как ще стане с обществен транспорт, май и за там ще трябва туроператор. Ако имаш други въпроси, давай. Поздрави! Връзка към коментар
Sibila Публикувано: 16 май, 2019 Сподели Публикувано: 16 май, 2019 15 hours ago, Suunto said: Придвижването между Маракеш и Фес ще е именно с тур през пустинята. От Фес до Шефшауен с автобус СТМ, евентуално ако ще ходим до Танжер и дотам с автобус. Единствено ходенето от Маракеш до водопадите Узуд не виждам как ще стане с обществен транспорт, май и за там ще трябва туроператор. Ако имаш други въпроси, давай. Поздрави! Избрали ли сте агенцията за тура през пустинята? Връзка към коментар
pr284 Публикувано: 16 май, 2019 Сподели Публикувано: 16 май, 2019 За Танжер е много по-лесно и бързо с новия скоростен влак TGV. Проверете дали спира във Фес. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения