Прескочи до съдържание

София - Мароко - София

Препоръчани мнения

Здравейте! Планирам пътуване до Мароко, само че ще помоля по-опитните за помощ със самолетните билети - става въпрос за комбинации от полети с Ryanair и Wizz air. Желаният престой там е около 10 дни, може да варира в зависимост от билетите. Едната изходна точка е Маракеш, другата или Фес, или Танжер, пак в зависимост от билетите. 😁 Става въпрос за края на септември и началото на октомври. Другият въпрос е дали според вас вече е време да се купуват? Много ще съм благодарен за всяко едно включване. Поздрави!

Връзка към коментар

Аз планувам същото нещо, но за края на октомври. За сега съм се спряла на варианта София-Рим-Маракеш на 22.10 с Райън еър и връщане 30.10 Фес-Мадрид-София. Вие обмисляли ли сте как ще се придвижвате между градовете и интересувате ли се от прехода през пустинята? Ще се радвам ако обменим информация 🙂

Връзка към коментар
преди 6 часа, Sibila каза:

Аз планувам същото нещо, но за края на октомври. За сега съм се спряла на варианта София-Рим-Маракеш на 22.10 с Райън еър и връщане 30.10 Фес-Мадрид-София. Вие обмисляли ли сте как ще се придвижвате между градовете и интересувате ли се от прехода през пустинята? Ще се радвам ако обменим информация 🙂

Придвижването между Маракеш и Фес ще е именно с тур през пустинята. От Фес до Шефшауен с автобус СТМ, евентуално ако ще ходим до Танжер и дотам с автобус. Единствено ходенето от Маракеш до водопадите Узуд не виждам как ще стане с обществен транспорт, май и за там ще трябва туроператор. Ако имаш други въпроси, давай. Поздрави!

Връзка към коментар
15 hours ago, Suunto said:

Придвижването между Маракеш и Фес ще е именно с тур през пустинята. От Фес до Шефшауен с автобус СТМ, евентуално ако ще ходим до Танжер и дотам с автобус. Единствено ходенето от Маракеш до водопадите Узуд не виждам как ще стане с обществен транспорт, май и за там ще трябва туроператор. Ако имаш други въпроси, давай. Поздрави!

Избрали ли сте агенцията за тура през пустинята?

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.