Прескочи до съдържание

Цикладско пътешествие - Миконос - Делос - Наксос - Санторини - Парос

Препоръчани мнения

преди 1 час, adreno каза:

Защо не питаш хотела преди да резервираш? Досега само един път ми се е случвало да откажат чекин след указания час. Или някой чака, или идва, или са оставяли ключа някъде наоколо. 

Отговориха ми че до 23 може да се настаним с безплатен трансфер

• Браво 1
Връзка към коментар
На 10.06.2022 г. в 18:20, Mistela каза:

Отговориха ми че до 23 може да се настаним с безплатен трансфер

И аз да се включа 🙂. От букинг ли намерихте хотел? Аз не мога да намеря по-малко от 400-500 Е на вечер за двама началото на юли. Може би вече доста напредна времето и затова..

Връзка към коментар
преди 26 минути , bobolita каза:

И аз да се включа 🙂. От букинг ли намерихте хотел? Аз не мога да намеря по-малко от 400-500 Е на вечер за двама началото на юли. Може би вече доста напредна времето и затова..

Да през букинг

проблем ми беше че търся за двама + дете, а малко е този избор с нормални цени, но да всичко е около 500лв на нощ!

Връзка към коментар

За настаняване на сравнително нормална цена за Миконос, мога да предложа нашето от преди 2 год., но е далеч от Хората - Bella Alba  в Калафатис, на Лиа бийч. По наше време през септември цената беше наполовина, че и по-малко дори. Не е върха, нито мястото е кой знае какво. Сега бих се настанила в Хората, която е единственото място, което много ми хареса на Миконос.

Ние бяхме само за 2 нощувки, нашият полет тогава беше сутрешен. Иначе обикаляхме на съседните острови - Тинос и Сирос. До тях феритата са на доста добри цени.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

след като Уиз промениха полетите и август и септември до Миконос на вечерни, и заради ужасните цени на потенциалните хотели там за едните 9-10 часа нощен престой, с което си губим и почти цял ден от пътуването и трябва да ребукваме нощувки и кола на Наксос, се отказахме засега от полета на отиване и си взехме билети до Атина и от там ферибот директно до Наксос, който, естествено, пътува по-дълго, но пък е по-евтин от ферибота Наксос-Миконос с десетина евро на човек, така реално ще пристигнем дори с няколко часа по-рано; на връщане ни устройва късното излитане от Миконос, така че него ще го ползваме

реално цялото преминаване през Атина /нови билети, половин ден из града, нощувка/ излиза по-малко от една нощувка а Миконос, но дори и по-скъпо да беше, предпочитам оскъпяването да отиде за нещо по-смислено отколкото простото преспиване от немай-къде

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.