mitaka Публикувано: 12 декември, 2013 Публикувано: 12 декември, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zIEIvi2MuEk#t=12 1
Фил Публикувано: 12 декември, 2013 Публикувано: 12 декември, 2013 Ха-ха, точно мислех да го пускам и аз Ясно че е реклама, но пък хубава идея и са зарадвали хората
wilks Публикувано: 12 декември, 2013 Публикувано: 12 декември, 2013 Оффф тая реклама стана малко като филма "Love Actually" от далечната вече 2003-та. Наще телевизии се усетиха 5-6 години по-късно, и го излъчиха покрай нова година някъде 2008-2009. Първи май бяха БНТ. На следващата година пак БНТ и май bTV или NOVA, и на по-следващата между Коледа и Ивановден вече беше дежурен и в четирите национални ефирни телевизии плюс няколко кабеларки. И така следващите 2 години мисля, че само по радиото не го даваха. С тази реклама се получава подобна истерия. От три дена не остана форум, който съм посетил, и в който да няма поне една тема с рекламата на канадците. Само в нашия вече са две. Нали и най-хубавата манджа като се яде всеки ден - писва (историята с Наполеон и войника). Въпреки това идеята е много хубава! И на филма, и на клипа! Спор няма. (Роуън Аткинсън с брилянтно изпълнение, както винаги.) 2
stanimir Публикувано: 12 декември, 2013 Публикувано: 12 декември, 2013 Разочарован съм от материализма на хората. Аз бих поискал Снежанка до изтичане на коледните празници 3
Фил Публикувано: 12 декември, 2013 Публикувано: 12 декември, 2013 (редактирано) ..Аз бих поискал Снежанка до изтичане на коледните празници Само за коледните празници? И да я оставиш да скучае цяла година чак до другата Коледа? Редактирано 12 декември, 2013 от Фичо 1
Duke Публикувано: 12 декември, 2013 Публикувано: 12 декември, 2013 Аз бих поискал Снежанка до изтичане на коледните празници Мани я тая студенокръвната, дай некоя засукана мулатка по-добре... 1
Nikotin Публикувано: 12 декември, 2013 Публикувано: 12 декември, 2013 И ако може мулатката да говори немски ще е идеалният вариант а? 3
wilks Публикувано: 12 декември, 2013 Публикувано: 12 декември, 2013 Мани я тая студенокръвната, дай некоя засукана мулатка по-добре... Мулатките вече даже и президентите не ги щат, искат със северни жени, па макар и студенокръвни (за справка виж съседната тема ) 1
Duke Публикувано: 12 декември, 2013 Публикувано: 12 декември, 2013 Мулатките вече даже и президентите не ги щат, искат със северни жени, па макар и студенокръвни (за справка виж съседната тема ) Президентите не разбират от жени, това го знае всяко хлапе и....................онази кифла Люински дори...
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега