Прескочи до съдържание

Сейшели, кога и от къде ?

Geoponos

Препоръчани мнения

Здравейте, от няколко години отлагам посещение на Сейшелите и мисля, че тази година намерих време и компания и започвам да стагям маршрута. Интересувам се от няколко простички неща. Защо не препоръчват да се посещава през януари ? Само тогава имам фрии две пълни седмици. Второ, през истамбул директно или с прикачване през катар ? Като се има в предвид че мразя дългите полети, лоши спомени от Перу, как препоръчвате да се изстрелям натам? И последен въпрос , през дъждовния им период вали ли ежедневно или мога и да уцеля добро време, да се има в предвид и че имам агорафобия и не понасям тълпи туристи :) , който може да помага, благодаря предварително.

Връзка към коментар
преди 16 минути , Geoponos каза:

Здравейте, от няколко години отлагам посещение на Сейшелите и мисля, че тази година намерих време и компания и започвам да стагям маршрута. Интересувам се от няколко простички неща. Защо не препоръчват да се посещава през януари ? Само тогава имам фрии две пълни седмици. Второ, през истамбул директно или с прикачване през катар ? Като се има в предвид че мразя дългите полети, лоши спомени от Перу, как препоръчвате да се изстрелям натам? И последен въпрос , през дъждовния им период вали ли ежедневно или мога и да уцеля добро време, да се има в предвид и че имам агорафобия и не понасям тълпи туристи 🙂 , който може да помага, благодаря предварително.

В януари може да се случи прекалено дъждовно време. Може да имаш късмет, но може и всеки ден да вали поне по 2  пъти. Аз бях през април и времето беше супер. Но брат ми беше за Нова година и доста се оплакваха. Въпрос на късмет е сигурно... 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , Роми каза:

В януари може да се случи прекалено дъждовно време. Може да имаш късмет, но може и всеки ден да вали поне по 2  пъти. Аз бях през април и времето беше супер. Но брат ми беше за Нова година и доста се оплакваха. Въпрос на късмет е сигурно... 

Разбирам....нещата се усложняват, а относно транспорта, какво препоръчвате ?

Връзка към коментар

Тук не мога да помогна. Аз летях от Мюнхен с Кондор. Полета беше супер празен и в двете посоки. Така, че имам хубави спомени за празни седалки ;-))) Но обикновено за Африканските дестинации е по-удобно с Тюркиш  

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.