Kaloyan89 Публикувано: 17 октомври, 2022 Публикувано: 17 октомври, 2022 Във Виетнам, а и другаде в Азия, има много хубава култура за танци, музика и развлечения на открито. Виетнамците танцуват танго, салса, бачата, ламбада, разни други групови танци по улиците, групово с или без инструктор. Също традиционни танци в традиционни костюми. Често се спирам да ги гледам, веднъж се включих в уличната салса подпийнал. Много им се радвам. Също и физзарядки правят възрастните хора, малко сковано, напомня ми на разгрявката по физическо в прогимназията. Прави впечатление, че има много улични съоръжения за спорт, и нищо не е изпочупено и изпотрошено. Хората пазят и ги използват активно. 6
jungfraujoch Публикувано: 17 октомври, 2022 Автор Публикувано: 17 октомври, 2022 преди 23 минути , Kaloyan89 каза: Във Виетнам, а и другаде в Азия, има много хубава култура за танци, музика и развлечения на открито. Виетнамците танцуват танго, салса, бачата, ламбада, разни други групови танци по улиците, групово с или без инструктор. Също традиционни танци в традиционни костюми. Често се спирам да ги гледам, веднъж се включих в уличната салса подпийнал. Много им се радвам. Също и физзарядки правят възрастните хора, малко сковано, напомня ми на разгрявката по физическо в прогимназията. Прави впечатление, че има много улични съоръжения за спорт, и нищо не е изпочупено и изпотрошено. Хората пазят и ги използват активно. Ако имаш желание,можеш да се включиш и със снимков материал в темата. Лично на мен ще ми бъде интересно да споделиш уличното изкуство във Виетнам. То не е само графити,а и забавления на открито. 1
Kaloyan89 Публикувано: 17 октомври, 2022 Публикувано: 17 октомври, 2022 преди 1 минута , jungfraujoch каза: Ако имаш желание,можеш да се включиш и със снимков материал в темата. Лично на мен ще ми бъде интересно да споделиш уличното изкуство във Виетнам. То не е само графити,а и забавления на открито. Исках да кача няколко видеа от телефона, но не успявам, не поддържали формата. Ще пробвам да ги кача в секцията видео от компютъра, но Мак не знам дали поддържа сайтът.
jungfraujoch Публикувано: 19 ноември, 2022 Автор Публикувано: 19 ноември, 2022 София,в полите на Витоша 13
Kaloyan89 Публикувано: 26 ноември, 2022 Публикувано: 26 ноември, 2022 Ето малко снимки на улично живо (и не само) изкуство от Виетнам и Камбоджа. Има за всеки вкус! Статуи на Хо Ши Мин и пропагандни афиши също има навсякъде, за любителите на скулптура и комунистическо изкуство. 17 1
Kaloyan89 Публикувано: 26 ноември, 2022 Публикувано: 26 ноември, 2022 И тези римляни с маски в Буон Ма Туот, Южен Виетнам, забравих да сложа 😃😃 4 1
Argentique Публикувано: 24 януари, 2023 Публикувано: 24 януари, 2023 Валенсия: (байк писта или както се нарича там) (Временно улично изкуство) 😁 Аликанте: Севиля: Малага: 15
ВениК Публикувано: 25 януари, 2023 Публикувано: 25 януари, 2023 Ел Камино Франсезе. Испания от изток до запад.. Безумно калпав фотограф съм и малко съм снимала, но имаше много красиви улични творби. И ако плетивата влизат в графата изкуство то ето и снимка на дървета в плетени дрешки.. и то километри дървета.. 15
Otnesen Публикувано: 5 февруари, 2023 Публикувано: 5 февруари, 2023 От Неапол Входа на пицария се крие зад дамата. 20 1
Граф Вронски Публикувано: 12 февруари, 2023 Публикувано: 12 февруари, 2023 Из уличките в Синия град Jodhpur, Индия: 15 3
muchachote Публикувано: 12 февруари, 2023 Публикувано: 12 февруари, 2023 Преди 1 час, Граф Вронски каза: Из уличките в Синия град Jodhpur, Индия: Красота!!!😍 4
Argentique Публикувано: 14 март, 2023 Публикувано: 14 март, 2023 Северна Никозия (Лефкоша) - няма ни една здрава стена. Но... В особено очукана от времето махала някой е уловил същността на Кипър Южна Никозия 19
muchachote Публикувано: 29 март, 2023 Публикувано: 29 март, 2023 Гениално улично изкуство от Колумбия. 17 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега