VASILEV Публикувано: 1 юни, 2019 Публикувано: 1 юни, 2019 Здравейте, Нещо се лутам и немога да избера къде на море🙂 Идеята е за плажна дестинация, като времето е м.Август или след 15 Септември за около две седмици.Бюджет 3000лв. Идеи, благодаря предварително!
Goal & Boss Публикувано: 1 юни, 2019 Публикувано: 1 юни, 2019 За колко души? С 3000 лева сам можеш да стигнеш и до Австралия, с малко късмет и известни компромиси.
VASILEV Публикувано: 1 юни, 2019 Автор Публикувано: 1 юни, 2019 20 minutes ago, Goal & Boss said: За колко души? С 3000 лева сам можеш да стигнеш и до Австралия, с малко късмет и известни компромиси. За двама, забравих да спомена. Мислех за Крит, но не намирам изгодни билети, Португалия( Фаро и околности), но водата е студена за мен. а за тези пари това:https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-10-night-stay-in-top-rated-hotel-in-phuket-peak-season-flights-from-london-for-only-346/. Да спомена, че летим от Лондон 1
stanislavpp Публикувано: 1 юни, 2019 Публикувано: 1 юни, 2019 Това местенце в Пукет ми си види мизерийка, не ми изглежда подходящо за ваканция, еле пък двуседмична. Бюджет от 3000лв за двама и то за две седмици , ще е с много големи компромиси. Изгодни билети за август или септември от Лондон, може да има само за места, които “не стават” по това време ...
VASILEV Публикувано: 2 юни, 2019 Автор Публикувано: 2 юни, 2019 8 hours ago, stanislavpp said: Това местенце в Пукет ми си види мизерийка, не ми изглежда подходящо за ваканция, еле пък двуседмична. Бюджет от 3000лв за двама и то за две седмици , ще е с много големи компромиси. Изгодни билети за август или септември от Лондон, може да има само за места, които “не стават” по това време ... Ама много си прав, напълно съгласен. Бюджета е такъв защото февруари , март догодина ще се ходи или Малдиви, Сейшели или Мавриций а защо не пак Кариби. Или ще намаля дните или ще се ходи до Крит с компромиси. Поздрави!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега