Прескочи до съдържание

Париж - Сао Пауло / Рио от 219€

Препоръчани мнения

Публикувано:

Някой към Бразилия? 

Добри цени на Royal Air Maroc от Париж и Марсилия. Дългия полет е с Dreamliner-a.  При плащане с карта тук се оскъпява с 15€,  но може би другаде  може да се избегне. 

https://travel-dealz.de/blog/royal-air-maroc-brasilien/

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 часа, Oshko каза:

Знаете ли дали това е грешка или промоция?

@Oshko , по-скоро е промоция. И миналата година точно по това време ги гледах същите билети за същия период. Така че спокойно взимайте, който е намислил 🙂 
Разликата сега е, че са подобрили времената за прекачване, и са ги намалили значително. Миналата година бяха по над 15 ч. престой в Казабланка. 

Всъщност този престой пак го виждам за някои от полетите на отиване и сега.

• Харесвам 6
Публикувано:

Ами, амо ми върнат парите "GoToGate" тези дни, това ще купя..... Поне до Рио да отида. 😎

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 9 часа, Oshko каза:

@Olianata вече си взе.

Знаете ли дали това е грешка или промоция?

По мое скромно мение- грешка по промоция е... Цени под 300 Евро излизат, ако има набъркан вътрешен полет между Рио и Сао на GOL т.е. най-вероятно се изпарава голяма част от горивната такса покрай този полет.

Когато няма вътрешен сегмент цената като гледам е 500+.

И още нещо, някои от линковете водят към SEAT24, които са от едно коитило с GoToGate 😉

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 14 часа, mitkobiker каза:

По мое скромно мение- грешка по промоция е... 😉

По мое също. Мисля, че вече трета ... четвърта година излизат такива цени, когато променят разписанието си.

Цените после се коригират нагоре или връщат парите при отказ по информация от чужди форуми.

Миналата година публикувах подобна оферта, но не помня дали някой пътува по нея.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Таньо каза:

По мое също. Мисля, че вече трета ... четвърта година излизат такива цени, когато променят разписанието си.

Цените после се коригират нагоре или връщат парите при отказ по информация от чужди форуми.

Миналата година публикувах подобна оферта, но не помня дали някой пътува по нея.

т.е. според теб са рискови? 

Опитах се да намеря как се е развила миналата година работата, но не откривам.

• Харесвам 2
Публикувано:

Имаше за 310 евро (ли беше или 320) преди около 2 седмици директен полет от Лондон до Рио с "Norway airlines", директно от сайта им. То 100 евро си са 100, но.... дано поне там е по-сигурно. Аз пак бих рискувал, но този път ще си помисля доста добре.... кой, какво, защо и как .... 

Аз не помня дали някой се възползва от тази промоция миналата година. 

Публикувано:

е, норвежците са друга авиокомпания, при това нискотарифна

цени от 200 евро са изключително ниски, въпреки че се мяркат понякога, предполагам е грешка

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Един неуспешен error fare и се предадохте 🙂

Ясно е,  че понякога не минават,  но там ставаше дума за "маргинална" авиокомпания и шанса беше минимален. Те не се борят за имидж,  а вероятно да се спасят от фалит. Имали сме и тук случаи на  доста по-фрапиращи грешки,  които бяха уважени от по-сериозни АК. 

Не бих избрал подобни полети за семейна ваканция,  но иначе не виждам проблем.  Поне аз не помня случай някой да не си е получил парите,  или да са му отменили полет седмици преди пътуване,  когато вече се е обвързал с куп други разходи. 

П. П.  Не открих отзиви точно за тези полети до Бразилия,  но имаше мнения за OJ Венеция - Сао Пауло / Рио - Париж на мароканците от миналата година на около 300€  и хората са си ги летяли безпроблемно. 

Добавям неудобството според мен на самия Париж, като трансферна точка,  защото често поне в едната посока се налага нощен престой,  трансферите ако са от Бове са дълги и относително скъпи. Фичо беше давал и по-евтини алтернативи,  но пак си иска време.  

Ако ви се рови, прегледайте фумите на fly4free за тези грешки. 

• Харесвам 8
Публикувано:

Сайта magelanci.com има история и я пази: 🙂

https://magelanci.com/forums/topic/4128-%D0%B4%D0%BE-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D1%81-royal-air-maroc-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE-260euro/?tab=comments#comment-83917

https://magelanci.com/forums/topic/9182-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B8%D0%BE-%D0%B4%D0%B5-%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B9%D1%80%D0%BE-%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BE%D1%82-408-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE/?tab=comments#comment-224453

https://magelanci.com/forums/topic/11071-%D0%BC%D1%8E%D0%BD%D1%85%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D1%8E-%D0%B9%D0%BE%D1%80%D0%BA-%D0%BC%D1%8E%D0%BD%D1%85%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-156-eur/?tab=comments#comment-248530

https://magelanci.com/forums/topic/9111-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0-%D0%B0%D0%BC%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%BE-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D1%8E%D0%B6%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%E2%82%AC136/page/5/?tab=comments#comment-225750

Не харесвам Париж за прекачване, но ако нямах планове бих опитал, защото не съм ходил в Бразилия, а и за спорта.

Нямам спомен пари от грешка да не са върнати, още повече че всеки знае, че грешката винаги носи риск.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

Добавям неудобството според мен на самия Париж, като трансферна точка,  защото често поне в едната посока се налага нощен престой,  трансферите ако са от Бове са дълги и относително скъпи.

Полетите до централните летища са скъпи, нощувка и трансфери са скъпи, трансфери до Бове - скъпи и дълги, а полетите в неудобни часове.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:

Ами може и някой да е купил, но да си трае, за да не се урочаса работата, както стана с офертата за Перу 😶 Пък и много хора накупиха по няколко билета и още  чакат (чакаме) връщане на пари оттам.

Иначе аз съм готова да се пробвам и с тази оферта, но не ми се ходи сама. Ако на някой му се ходи с мен и е готов да рискува с тази оферта, да свирка на лични. 

• Харесвам 2
Публикувано:

За съжаление на мен не ми върши работа, защото дните ми са фиксирани, а и предпочитам мултисити от Буенос Айрес на връщане, но ако нямах вече план със сигурност щях да скоча на офертата. Дори само заради идеята, че лежа на плажа в Рио и съм стигнал дотам с ок. 500 лева.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.