П.Кръстев Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 Здравейте, Имам следните купени билети за Париж-Сантиаго-Париж: 24/11 19:25 CDG->SCL 07/12 17:00 SCL->CDG (пристига 13:40 на 08/12 Неделя) Търсят се най-подходящите билети за София-Париж-София, така че да няма нужда да се взима отпуска и в Понеделник на 09/12. Билетите до Чили бяха закупени на база на предишното зимно разписание на Уиз, което се промени и в момента полетът им за връщане към софия е в 16:25 от Бове, което няма как да стане с пристигане в 13:40 на CDG. Най-доброто, което намирам е това: Пристигане в Събота в 14:50 и връщане в 15:35 от CDG. Чудя се дали 2 часа са достатъчни за да си вземем багажа и да се чекираме наново за обратния полет? Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 Това с 2-та часа не е ок, въпреки че е на връщане и ако не стане няма да е толкова прецакващо цялата екскурзия. Може да ги разгледаш по отделно отиванията и връщанията. Аз не откривам такова връщане, което да ти свърши работа, отпуската става много вероятна.. Сестра ми търсеше за Октомври и най- изгодните варианти бяхаза отиване - БГ аир за директен, но не от техния сайт - 80Е, Раян с прекачване в Рим - 50Е, Wizz директен 80Е, но до Бове. За връщане, Раян бяха идеални- 25-30Е. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 3 юни, 2019 Автор Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 преди 29 минути , Oshko каза: Това с 2-та часа не е ок, въпреки че е на връщане и ако не стане няма да е толкова прецакващо цялата екскурзия. Може да ги разгледаш по отделно отиванията и връщанията. Аз не откривам такова връщане, което да ти свърши работа, отпуската става много вероятна.. Сестра ми търсеше за Октомври и най- изгодните варианти бяхаза отиване - БГ аир за директен, но не от техния сайт - 80Е, Раян с прекачване в Рим - 50Е, Wizz директен 80Е, но до Бове. За връщане, Раян бяха идеални- 25-30Е. Нискотарифните с прикачване не ми се струват оферта защото ще трябва да се плаща чекиран багаж за 2 полета, което малко обезсмисля упражнението. Връзка към коментар
Препоръчани мнения