Lyubina Публикувано: 3 юни, 2019 Публикувано: 3 юни, 2019 Като препратка към времето и моето последно пътуване по пътищата на Родината: 1 1
Goal & Boss Публикувано: 7 юни, 2019 Публикувано: 7 юни, 2019 Сцената в супермаркета е страхотна! 😂😂😂
Радо Публикувано: 9 юни, 2019 Публикувано: 9 юни, 2019 Santana - Do you remember me .. Преди няколко дни излезе новия му албум - Africa speaks, който е много добър! 4
Zaro Публикувано: 11 юни, 2019 Публикувано: 11 юни, 2019 Джарвис Кокър, вокалист на някогашната икона в бритпопа Pulp Изключителен текст, който може да влезе в часовете по литература за изящна употреба на възможностите на английския I never said I was deepBut I am profoundly shallow.My lack of knowledge is vastAnd my horizons are narrow. 3
Goal & Boss Публикувано: 16 юни, 2019 Публикувано: 16 юни, 2019 Я който е рейвър да пусне едно ухо! Чак не мога да повярвам, че тоя бисер е издаден през 2017! 1
iaia_mama Публикувано: 17 юни, 2019 Публикувано: 17 юни, 2019 Песничка от един китайски романтичен филм-приказка (Princess of Lanling King). Oсвен, че главните герои саа... чаровна и готин (не с маската, а оня със сабята)... ееми, беше ми и интересно 🙂 Та, има го с английски субтитри в youtube. 2
примкаря Публикувано: 19 юни, 2019 Публикувано: 19 юни, 2019 Поздрав за почитателите на Карл Май, Гойко Митич и съветското диско 😋 https://www.youtube.com/watch?v=OYZnVHaJFW4 1
T.E.Lawrence Публикувано: 20 юни, 2019 Публикувано: 20 юни, 2019 На 17.06.2019 г. в 10:43, iaia_mama каза: Песничка от един китайски романтичен филм-приказка (Princess of Lanling King). Oсвен, че главните герои саа... чаровна и готин (не с маската, а оня със сабята)... ееми, беше ми и интересно 🙂 Та, има го с английски субтитри в youtube. Ето и кантонският отговор за романтика. 🙂
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега