Mother of Dragons Публикувано: 5 юни, 2019 Публикувано: 5 юни, 2019 Скоро ми предстои пътуване до Сеул. Бихте ли ми казала Места, които си заслужават за посещение. Също да добавя, че съм КПОП фен❤ 1
cck Публикувано: 5 юни, 2019 Публикувано: 5 юни, 2019 В Инсадонг де що имаше заведение зарибваше с K-Pop. От съвременните банди, предполагам може и Blackpink да уцелиш на живо - имат често изяви. За местата хвърли един поглед на тази тема: И един пътепис от мен мога да предложа:
Yavor Публикувано: 6 юни, 2019 Публикувано: 6 юни, 2019 На 5.06.2019 г. в 14:22, Mother of Dragons каза: Скоро ми предстои пътуване до Сеул. Бихте ли ми казала Места, които си заслужават за посещение. Също да добавя, че съм КПОП фен❤ След като си K-POP фен, може би ще искаш да си купиш карта BTS Edition за спомен 🙂 . Ползвахме Discover Seoul Pass (https://www.discoverseoulpass.com/attraction/list) , която покрива голям брой забележителности за всеки вкус и предпочитание. Същата карта се ползва и за градски транспорт, метро, и за трансфер от летище Incheon до Seoul Station.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега