Прескочи до съдържание

Да ви разкажа за Бруно...или поне да опитам.

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

За първи път го видях от приятел. Показа ми нещата, които прави и аз направо занемях. Това беше приказка. Разбира се, видях ги на снимки и си казах, че някога ще отида. Твори чудеса тоя човек. Има и интересна история- обиколил е половината свят, докато накрая е намерил мястото си и се е установил близо до Мелбърн.
Така-решено. Стигна ли дотам задължително ще отида да погледна. Обаче тогава забушуваха пожарите там и всичко беше почти съсипано. Marysville, Victoria - градчето, където живее беше почти изгорено от летните пожари и имаше доста жертви. Минаха няколко месеца, а аз чак тогава се довлякох до там. Снимки от мястото има много, аз по-скоро искам да покажа другите- тези, след бедствието. Интересното е, че отивайки там го намерихме да работи и като поговорихме ни каза, че ще възстанови  всичко така, както е било.
Та, ако някога наминете, отидете да видите Бруно и неговите неща. Освен това пътят до там е много живописен- през гори с мноооооого високи дървета.
Клипчето е интересно, аз също ще прибавя по-надолу снимки от преди и след.

Жоро, ако не е за тук, направо мести.

Редактирано от Тони
  • Харесвам 5
  • 2 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.