binel Публикувано: 11 юни, 2019 Сподели Публикувано: 11 юни, 2019 Здравейте, Да се представя и аз. Обиколил съм доста места в северното полукълбо в Европа, Азия, Северна америка и Карибите. Трипадвайзър казва, че съм посетил 28% от света 🙂 Последното ми пътуване беше до най-големият град зад полярния кръг - Мурманск, а от там с автомобил до най-северната точка на Европа - Нордкап. Надявам се, че взаимно ще си бъдем полезни при подготовката и планирането на следващите си пътувания 🙂 7 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 11 юни, 2019 Сподели Публикувано: 11 юни, 2019 Добре дошъл! 🙂 Идеи и планове тук с лопата да ги ринеш 😉 Надявам се, че и ти ще споделяш своите с нас 🙂 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 11 юни, 2019 Сподели Публикувано: 11 юни, 2019 Добре дошъл и от мен! Престоят ти тук със сигурност ще увеличи посетените проценти 🙂 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 юни, 2019 Сподели Публикувано: 11 юни, 2019 Добре дошъл, а тая северна изродщина си заслужава един разказ 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега