Гост Гост 23*6 Публикувано: 17 септември, 2019 Сподели Публикувано: 17 септември, 2019 А получихте ли новите карти, които генерираха за замяна, поради някаква грешка. На мен ми стои втора карта, но вече месец я чакам.... Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 17 септември, 2019 Сподели Публикувано: 17 септември, 2019 Декларирах и аз произход на средства, но май не ми е отключило да изпращам банкови трансфери или не съм намерил от къде точно е?! Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 17 септември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 17 септември, 2019 преди 2 часа, georgebg каза: А получихте ли новите карти, които генерираха за замяна, поради някаква грешка. На мен ми стои втора карта, но вече месец я чакам.... Отдавна я получих, около седмица след като получих мейла за смяната. @vinidj и @georgebg свържете се със съпорта най-добре. Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 24 септември, 2019 Сподели Публикувано: 24 септември, 2019 На 17.09.2019 г. в 22:14, BlackArt77 каза: Отдавна я получих, около седмица след като получих мейла за смяната. @vinidj и @georgebg свържете се със съпорта най-добре. Оказа се, че за да се използват всички функции - пращане към банков трансфер, трябва да си ниво по-високо от Travel Card. Което гледам е 8Евро на месец. Връзка към коментар
Everlast66 Публикувано: 26 септември, 2019 Сподели Публикувано: 26 септември, 2019 Хора, някой може ли да потвърди дали работи Bunq Travel картата в нашите супермаркети, Кауфланд, Лидл, ако е пробвал? Иначе към настоящия момент не е от най-изгодните виртуални банки, след като преди няколко месеца са си променили условията и вече: - безплатната сметка (холандски SEPA IBAN) може да се ползва само за получаване на преводи, но не и да се нареждат изходящи SEPA трансфери, - имат такса при зареждане от дебитна/кредитна карта, - нямат безплатни тегления от АТМ и за капак - първата карта струва 10 евро за за да ти я изпратят. Ако поканиш 5 човека, първата ти карта е без пари, хората само получават смс-и, няма нужда да се регистрират въобще *cough*, т.е. може да поканиш втория си телефон, жената, бабата и т.н. 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 26 септември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 26 септември, 2019 преди 2 минути , Everlast66 каза: Хора, някой може ли да потвърди дали работи Bunq Travel картата в нашите супермаркети, Кауфланд, Лидл, ако е пробвал? Абсолютно никакъв проблем няма да пазарува в който и да е магазин в България. Таксата от 1 евро на теглене може да избегнеш, заедно с някой други екстри, ако ъпгрейднеш плана за 7.99 евро мисля на месец. Връзка към коментар
Everlast66 Публикувано: 26 септември, 2019 Сподели Публикувано: 26 септември, 2019 преди 5 часа, BlackArt77 каза: Абсолютно никакъв проблем няма да пазарува в който и да е магазин в България. Таксата от 1 евро на теглене може да избегнеш, заедно с някой други екстри, ако ъпгрейднеш плана за 7.99 евро мисля на месец. Така е, Премиум абонамента дава 10 безплатни тегления от АТМ на месец, което пак е малко след конкуренцията. Аз не се оплаквам, все пак почти безплатна услуга предлагат хората, просто казвам, че новите им условия са по-неизгодни от конкуренти като Револют и Монез. Но да спомена и няколко предимства: - На първо място, изчистен и приятен дизайн на приложението и картата, без информация на лицевата страна на картата. - CVC кода не е на картата, а в приложението и може да се сменя от ползващия по всяко време, което я прави много подходяща за пазаруване в интернет, на практика безрискова ако си сменяш CVC от време на време. - Пин кода също се сменя от приложението, както и дневните лимити и в кои страни може да се ползва. - Bunq има пълен банков лиценз и парите по сметката са защитени по холандската програма за защита на банките. 3 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 27 септември, 2019 Сподели Публикувано: 27 септември, 2019 14 hours ago, BlackArt77 said: Абсолютно никакъв проблем няма да пазарува в който и да е магазин в България. Таксата от 1 евро на теглене може да избегнеш, заедно с някой други екстри, ако ъпгрейднеш плана за 7.99 евро мисля на месец. Както съм писал в друга тема - има си карта с неограничено теглене на АТМ, без такси - нито при теглене, нито месечна 🙂 На bunq търсете друго предимство - това не е силната и страна 😉 Връзка към коментар
Everlast66 Публикувано: 28 септември, 2019 Сподели Публикувано: 28 септември, 2019 Значи пробвах Bunq Travel картата в Лидл и не ми я прие ПОС терминала. Също и банкомат Експресбанк по бул. Малинов в София не ми я приема. Иначе във интернет си работи още от самото начало и там не съм имал проблем. След кратко проучване в интернет не успях да открия ясна причина, но пробвах следното в приложението: Смених позволения регион от Европа на Worldwide. Замразих я за кратко и после пак я размразих. Пробвах я на друг банкомат на ПИБ (че ми е по-близо) и най-накрая път проработи. Утре ще пробвам в Лидл отново. Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 29 септември, 2019 Сподели Публикувано: 29 септември, 2019 Първото плащане задължително трябва да е с въвеждане на ПИН код, не с чипа. Аз така платих в СБА и гледай посоката на слагане да е правилна. 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 29 септември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 29 септември, 2019 Аз още като получих картата, смених настройката на Worldwide. Не съм имал проблем с плащания на ПОС до сега. Плащал съм в България в не малко обекти в Испания също, другата седмица ще я проверя и в Гърция и Грузия. Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 19 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2019 Bunq има още едно предимство - банкови трансфери изпратени към сметката ми от други хора в Белгия или Холандия, дори от интернет банкиране пристигат веднага! Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 На 27.09.2019 г. в 9:16, georgebg каза: Както съм писал в друга тема - има си карта с неограничено теглене на АТМ, без такси - нито при теглене, нито месечна 🙂 На bunq търсете друго предимство - това не е силната и страна 😉 А коя е тази прекрасна карта? Връзка към коментар
lz3wz Публикувано: 21 декември, 2019 Сподели Публикувано: 21 декември, 2019 On 7/1/2019 at 10:32 PM, Zaro said: Предполагам краста, вирус някакъв. Като пътуването. Ето още възможности за крастата. 1 1 1 Връзка към коментар
Krisiry Публикувано: 6 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2020 Здравейте, понеже никъде не открих адекватни материали относно bunq travel credit card реших да попитам как точно действа тя. Депизирах 100 Евро и реших да си пазарувам онлайн при което не ми одобри ха транзакцията понеже не съм имала достатъчно баланс по сметката, въпроса ми е каква кредитна карта е това? Отпускат ли въобще някъкъв вид минуси много ми е интересна🤨 ако някой има опит моля да сподели! Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 6 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2020 Здравей, добре дошла в форума. Ако разполагаш с наличност, видима в апликацията, картата не е замразена, в настройките на картата лимитите са ти коректни, и държавата от която пазаруваш е в списъка с разрешените страни, няма причина да ти отказват транзакция. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2020 А кредитна ли е наистина картата, Bunq май беше предплатена? Или тази е друга? Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 6 февруари, 2020 Автор Сподели Публикувано: 6 февруари, 2020 преди 13 минути , neuromancer каза: А кредитна ли е наистина картата, Bunq май беше предплатена? Или тази е друга? Тази е друга тема. Bunq нямат кредитна карта. Издават MC Credit която се разпознава като кредитна, но с функиции на дебитна. преди 36 минути , Krisiry каза: Здравейте, понеже никъде не открих адекватни материали относно bunq travel credit card реших да попитам как точно действа тя. Депизирах 100 Евро и реших да си пазарувам онлайн при което не ми одобри ха транзакцията понеже не съм имала достатъчно баланс по сметката, въпроса ми е каква кредитна карта е това? Отпускат ли въобще някъкъв вид минуси много ми е интересна🤨 ако някой има опит моля да сподели! Виж и моята тема може да ти е полезна. Връзка към коментар
lz3wz Публикувано: 17 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2020 Ето какво намерих в един форум. Приложението Bung има възможност за плащане с телефона, тоест поддържа Tap&pay. Но на моя телефон иконата посредата е друга. Но в настройките за NFC плащане си го има като възможност и може да бъде избрано като приложение за плащане по подразбиране. Някой да знае нещо повече по въпроса ? Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 18 февруари, 2020 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2020 преди 17 часа, lz3wz каза: Ето какво намерих в един форум. Приложението Bung има възможност за плащане с телефона, тоест поддържа Tap&pay. Но на моя телефон иконата посредата е друга. Но в настройките за NFC плащане си го има като възможност и може да бъде избрано като приложение за плащане по подразбиране. Някой да знае нещо повече по въпроса ? Безплатният пакет включва само TravelCard MCC Credit. Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 13 април, 2020 Автор Сподели Публикувано: 13 април, 2020 Ингерсна новина. Bunq откриват офис в София. Адреса ще е в Младост. 4 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 16 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2020 В момента Bunq издават безплатно втора карта Maestro, ако на някой му трябва може да се възползва. Както и опция за до 5 виртуални карти. 1 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 17 май, 2020 Сподели Публикувано: 17 май, 2020 преди 14 часа, BlackArt77 каза: В момента Bunq издават безплатно втора карта Maestro, ако на някой му трябва може да се възползва. Както и опция за до 5 виртуални карти. Аз съм с план Travel Card и не намирам такава опция? Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 18 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 18 май, 2020 На 17.05.2020 г. в 12:30, vinidj каза: Аз съм с план Travel Card и не намирам такава опция? Влизаш в приложението дето са картите и си поръчваш, избираш от опцията на снимката. Аз си поръчах. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 май, 2020 Сподели Публикувано: 18 май, 2020 преди 4 минути , BlackArt77 каза: Влизаш в приложението дето са картите и си поръчваш, избираш от опцията на снимката. Аз си поръчах. И аз не виждам такава опция. До оня ден имаше trial за по-висока версия, който също не виждах. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега