Прескочи до съдържание

Кино за пътешественици 2019


Здравко Ангел

Препоръчани мнения

Здравко Ангел

Наближава август и е време да позабавляваме тези, които ще си останат в София. Пътешествията на кино ще стартират на 1 август и ще продължат до 15 август! Програмата ще намерите по-долу. Специални благодарности на @nomad и @Childish, които се включват с презентация за Боливия, както и на @Tedy, която ще сподели за своите преживявания в една мечтана от магеланците дестинация - Йемен. И благодарим на @Георги, че тази информация стига до магеланците!

Телефони за резервации:
Културен център G8 - 02/ 995 00 80
Евро синема - 02/ 980 41 61

***

КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР G8
Цена на билета: 8 лв. / 6 лв. за учащи и пенсионери

1.08 четвъртък - 19.00ч.
Огнена земя: земя на патагонците 75’
Презентация за Южна Америка на Здравко Григоров и Ангел Хаджийски
„Пътуването е бягство от познатото, вървиш напред и като носа на кораб, поглъщаш всичко ново, докато един ден не се озовеш на края на света.“ Хоакин и Хулиан тръгват на юг и все на юг, за да стигнат до Патагония и архипелага Огнена земя: от най-южния град на света – Ушуая, през ледника Перито Морено, чак до остров Естадос, където сезоните се сменят по няколко пъти на ден, хората съжителстват с пингвините, а суровата пустош е като лунен пейзаж.

2.08 петък - 19.00ч.
Уара: път към звездите 55’
Презентация за Боливия на Валентин Валентинов
Влакът Уара Уара дел Сур е важна транспортна връзка в Андите. Прекосява почти цяла Боливия, като тръгва от аржентинската граница, върви по южния хребет на планината, минава през високопланински плата и градове и стига до Уюни и Оруро, където на 3700м надморска височина, земята среща небето във водното огледало на соленото езеро Салар де Уюни. Един ден французинът Жоел се мята на влака и тръгва по пътя към звезите, за да се гмурне в традициите, културата и музиката на Андите.

3.08 събота - 18.30ч.
24 вкуса от Неапол 68’
Най-добре може да опознаете един град като се доверите на местните. 24 неаполитанци представят своя роден град чрез кратки новели, в които повеждат зрителите из живописните улички на Неапол, срещат ги с местните, разказват любопитни факти от историята на града и всичко това с акомпанимент на традиционната неаполитанска музика.

3.08 събота - 20.00ч.
Чудната Казабланка 80’
Историята на Казабланка - градът, който благодарение на едноименния холивудски филм се е превърнал в еталон за романтика, блясък и магия. Но зад този мит се крие едно място, чиято истинска същност познават хората от различните религии, които обитават този район, населен с мюсюлмани, християни и евреи.

4.08 неделя - 18.00ч.
Експедиция до края на света 90’
Благодарете на глобалното затопляне за едно: шанса за създаването на този филм. Замръзналите фиорди на Гренландия са блокирани от лабиринт от непроходими протоци, но Северният полюс бавно се топи и образувалите се тесни водни процепи позволяват на модерния човек да стигне до нови неоткрити места. Заредени с новооткривателския дух на Колумб и приключенския хумор на Вернер Херцог, пъстра експедиция от учени и хора на изкуството се отправя на север към новите земи.

4.08 неделя - 18.45ч.
Средиземноморие 84'
Ян Артюс-Бертран и Мишел Питио поемат на едно вълнуващо пътешествие по въздух, за да документират отвисоко един от най-разнообразните райони в света - Средиземноморието, с над 427 милиона обитатели, живеещи в 24 страни на 3 континента.

5.08 понеделник - 18.30ч.
С тук-тук из Етиопия 87’
Те са в Етиопия за първи път: 3 отбора и 3 моторикши. Те са 18 пътешественици, готови да изминат 2500 километра в дивото за 18 дни, без да знаят какво им предстои. Тръгват от Адис Абеба, за да стигнат чак до долината на река Омо и да се срещнат с африкански племена: с белязани жени, които са готови да понесат стотици удари, спазвайки местните традиции и с голи момчета, които прескачат биволи, за да станат мъже.

5.08 понеделник - 20.00ч.
Споделена мечта 93’
Приятели от детството решават да последват мечтата си и да обиколят света с велосипеди. Предстои им да изминат 54000 км изпълнени с необичайни предизвикателства.
Изправени са пред безводието на Атакама и Австралийската пустиня, страдат от влагата на амазонската джунгла, плават на собственоръчно построен сал по река Юкон, минават по най-високото боливийско плато и изкачват планината Тян Шан при Киргизстан.

6.08 вторник - 18.30ч.
Исландия наведнъж 70’
Елате на едно вълнуващо пътешествие из най-загадъчната европейска държава. Потопете се в ледените води на водопада Гюдълфос, почувствайте топлината на безбройните термални извори, пръснати из цялата страна, усетете приятния допир на покритите с мъх вулканични масиви, прекарайте една незабравима нощ съзерцавайки Северното сияние и за финал вижте отблизо тъпоклюните кайри, превърнали се в емблема на Исландия.

6.08 вторник - 19.00ч.
Сама в Иран 60’
Кристина Палтен изминава пеша 1840 км от Техеран до границата на Иран с Туркменистан, сама със своята синя количка. В опит да разчупи предразсъдъците на западното общество към Иран и да намери себе си. Впечатляващата история на шведката, която държи и рекорда за най-много пробягани километри за 48 часа - 322!

7.08 сряда - 19.30ч.
Открий отново Индия 117’
4 раници, натъпкани с дрехи, фотоапарати, надежди и вълнение. Кола натоварена с оборудване, светлини и гориво. Без да знаят накъде се отправят, нито какво ще срещнат по пътя си, те слушат само вътрешния си глас.
Тръгват да прекосяват от край до край тяхната необятна Индия.

7.08 сряда - 20.00ч.
Култ 87’
Докато един монах катери планината 1000 дни в уединение, за да извърви своя духовен път, филипинец виси прикован на кръста с пирони, за да изпита истинската болка. По същото време в Мадагаскар празнуват: отварят гробници и обръщат костите на мъртвите, защото вярват, че това ще им донесе късмет. В Япония, двама влюбени отиват в храм, за да погалят един от многото каменни фалоси, с надеждата да се сдобият с дете.

8.08 четвъртък - 19.00ч.
Няма невъзможни неща 54’
80-годишната Тереза мята раницата на гърба и тръгва накъдето я отвее вятърът. За нея няма езикови бариери – с основни знания по немски, лош руски и няколко думи на английски, дамата решава да обиколи света, разчитайки на интуицията си. Какво я е накарало да тръгне на път и какво прави съпругът й Ян, докато тя обикаля по света?

8.08 четвъртък - 20.30ч.
Мароко отвисоко 79’
Красотите на северноафриканската страна от птичи поглед. От заснежените върхове на Атласките планини, през хилядите светлини на площад Джема ел Фна в Маракеш и внушителния силует на джамията "Хасан II" в Казабланка, до синия пейзаж на Шефшауен и пясъчните дюни на Мерзуга.

9.08 петък - 19.00ч.
В света на Гивън 72'
Семейство Гудуин са сърфисти и живеят на остров Кауай, част от Хавайския архипелаг. Те обичат да пътуват, за да общуват с природата. Сега им предстоят 14 месеца далеч от дома, 6 континента и 15 държави. С тях пътешества и 6-годишният им син Гивън. Той е дете на света и домът му е навсякъде, където открие нещо ново. Един от филмите, след които си задаваме въпроса: „Защо седя тук, а не отида да видя някое ново, непознато място?“

9.08 петък - 20.30ч.
Таджикистан: Когато завесата падна 70’
Четири жени от Таджикистан, които се занимават с танцово изкуство се изправят пред културните норми на постсоциалистическа страна, където преобладаващото население е мюсюлманско. Любовта им към танца се бори да вземе превес над икономическите трудности, изолацията, неразбирането и самотата. Те са двигателят на красивото, те са носителите на богатата и непозната таджикска култура.

10.08 събота - 18.00ч.
Eмоционална карта на Танжер 105’
Една незабравима разходка из Танжер по стъпките на Уилям Бъроуз, Пол Боулс и Алън Гинсбърг! Танжер винаги е бил притегателна точка за хората на изкуството. Присъединете се към тях и съпреживейте културното богатство и свободата на духа в този пъстър портрет на крайбрежния град.

10.08 събота - 20.15ч.
Да нагазиш в Ниагара 75'
Рафа е от Мексико Сити и е на път да осъществи една мечта: да скочи със своя каяк от най-известния водопад в света – Ниагара. Пътят към скока на Рафа минава през 3-годишни тренировки в реките на Мексиканската джунгла, за да го отведе до крайната цел – скок с наклон 90 градуса от височина над 50 метра отвесно надолу във водната бездна.

11.08 неделя - 18.00ч.
Камино де Сантяго 82'
Един път и хиляди човешки съдби. Хора от цял свят се стичат, за да извървят своя поклоннически маршрут. Някои тръгват в търсене на новия си житейски път, други, за да видят докъде ще стигнат физическите им възможности, а трети – просто да се забавляват и да срещнат нови приятели. Целта на всички е да достигнат до мощите на Свети Яков в Сантяго де Компостела.

11.08 неделя - 18.30ч.
Представяне на книгата „Поздрави от синята палатка” на Петя Кокудева, издателство „Жанет 45”

Път към свободата 60'
Оли Хънтър Смарт приема предизвикателството да измине 4500 км. по протежението на цяла Индия, за да опознае народа и традициите му. Тръгва от снежните райони на Хималаите, преминава през убийствената жега в централната част и стига до безкрайните дъждове на юг.

12.08 понеделник - 19.00ч.
На път през Сахара 71’
Майкъл и Самюел пътуват само с раници и искат да разбият традиционните представи на британците за пълноценно прекарана ваканция: в скъпи хотели, с организиран транспорт и проверени места, пълни със стада сънародници. Не намират жадуваното слънце в Коста дел Сол и хващат ферибота до отсрещния бряг, където е Африка и слънцето се раздава щедро. Планът им е да тръгнат на юг по крайбрежието през Мароко, Западна Сахара и Мавритания, за да стигнат чак до Дакар.

12.08 понеделник - 18.30ч.
Осем първенци 54'
"Казвам се Бил Бърк и съм 72-годишен непрофесионален алпинист. Аз съм единственият катерач над 60, който е изкачил най-високите планини на всеки един от седемте континента - Маккинли, Аконкагуа, Килиманджаро, Елбрус, Масива Винсън , Косцюшко, Пирамидата на Карстенц и Еверест. През май 2014г. правителството на Непал кръсти на мое име хималайския връх – Бърк Канг. Ще споделя с вас какво е чувството да докоснеш небето."

13.08 вторник - 19.00ч.
Между върховете 76'
Отправна точка на плана им – връх Аконкагуа – Аржентина. Крайната им цел – връх Маккинли – Северна Америка. Но тяхното истинско пътуване започва някъде долу, между върховете, сред различните култури в Амазонската джунгла и под вулканите на Никарагуа и Хондурас.

13.08 вторник - 20.30ч.
Из Централна Азия като на игра 60'
Британецът Джон е изтощен от монотонното си ежедневие и напрежението на работното място, решава да зареже всичко и да се впусне в едно вълнуващо 9-месечно пътешествие из Централна Азия в компанията на своя 20-годишен джип Борис и талисмана си - плюшеното киви Тед. Дните му се изпълват със спиращи дъха пейзажи, дружелюбни събеседници и безброй истории, които го карат да промени изцяло своя светоглед.

14.08 сряда - 19.00ч.
С кану по Амазонка 53'
Бенджамин и Джеймс имат мечта: да плават по Амазонка така, както са го правели древните индианци – с дървено кану. От ствола на огромно дърво в еквадорската джунгла и с помощта на мачете и туземен жител си правят индианска лодка - еднодръвка. Приключението тепърва предстои: два месеца живот сред племе хуаорани, вместо в ситито, бананова вода и домашна чича, вместо английска закуска, борба с лиани и маймуни, вместо с тълпата в метрото.

14.08 сряда - 20.30ч.
Вземи красивото с теб 64'
Брайс Лемън и сестра му Алиса продават цялото си имуществото и заминават на околосветско пътешествие, надявайки се за тях това да бъде едно духовно пътуване по целия свят. От Щатите, през Южна Америка, Европа и Африка, заснет в 27 държави в продължение на година, „Вземи красивото с теб” носи посланието, че най-важното нещо за всички нас, е да намерим вътрешната си красота.

15.08 четвъртък - 17.00ч.
С тук-тук из Етиопия 87’
Те са в Етиопия за първи път: 3 отбора и 3 моторикши. Те са 18 пътешественици, готови да изминат 2500 километра в дивото за 18 дни, без да знаят какво им предстои. Тръгват от Адис Абеба, за да стигнат чак до долината на река Омо и да се срещнат с африкански племена: с белязани жени, които са готови да понесат стотици удари, спазвайки местните традиции и с голи момчета, които прескачат биволи, за да станат мъже.

15.08 четвъртък - 19.00ч.
Йемен: Непозната земя 78’
Презентация за Йемен на Теодора Иванова
Настъпил е дъждовният сезон и животът тече по обичайния начин за жителите на йеменския остров Сокотра. Недалеч от острова потъва лодка. Започва търсенето на оцелели. Един корабокрушенец е изхвърлен на самотен бряг. Неочаквано събитие води до внезапен обрат…

***

ЕВРО СИНЕМА
Цена на билета: 8 лв. / 6 лв. за учащи и пенсионери

2.08 петък - 20.15ч.
На път през Сахара 71’
Майкъл и Самюел пътуват само с раници и искат да разбият традиционните представи на британците за пълноценно прекарана ваканция: в скъпи хотели, с организиран транспорт и проверени места, пълни със стада сънародници. Не намират жадуваното слънце в Коста дел Сол и хващат ферибота до отсрещния бряг, където е Африка и слънцето се раздава щедро. Планът им е да тръгнат на юг по крайбрежието през Мароко, Западна Сахара и Мавритания, за да стигнат чак до Дакар.

3.08 събота - 18.00ч.
Култ 87’
Докато един монах катери планината 1000 дни в уединение, за да извърви своя духовен път, филипинец виси прикован на кръста с пирони, за да изпита истинската болка. По същото време в Мадагаскар празнуват: отварят гробници и обръщат костите на мъртвите, защото вярват, че това ще им донесе късмет. В Япония, двама влюбени отиват в храм, за да погалят един от многото каменни фалоси, с надеждата да се сдобият с дете.

3.08 събота - 19.30ч.
Осем първенци 54'
"Казвам се Бил Бърк и съм 72-годишен непрофесионален алпинист. Аз съм единственият катерач над 60, който е изкачил най-високите планини на всеки един от седемте континента - Маккинли, Аконкагуа, Килиманджаро, Елбрус, Масива Винсън , Косцюшко, Пирамидата на Карстенц и Еверест. През май 2014г. правителството на Непал кръсти на мое име хималайския връх – Бърк Канг. Ще споделя с вас какво е чувството да докоснеш небето."

4.08 неделя - 18.30ч.
Мароко отвисоко 79’
Красотите на северноафриканската страна от птичи поглед. От заснежените върхове на Атласките планини, през хилядите светлини на площад Джема ел Фна в Маракеш и внушителния силует на джамията "Хасан II" в Казабланка, до синия пейзаж на Шефшауен и пясъчните дюни на Мерзуга.

4.08 неделя - 20.00ч.
Път към свободата 60'
Оли Хънтър Смарт приема предизвикателството да измине 4500 км. по протежението на цяла Индия, за да опознае народа и традициите му. Тръгва от снежните райони на Хималаите, преминава през убийствената жега в централната част и стига до безкрайните дъждове на юг.

5.08 понеделник - 19.30ч.
Открий отново Индия 117’
4 раници, натъпкани с дрехи, фотоапарати, надежди и вълнение. Кола натоварена с оборудване, светлини и гориво. Без да знаят накъде се отправят, нито какво ще срещнат по пътя си, те слушат само вътрешния си глас.
Тръгват да прекосяват от край до край тяхната необятна Индия.

6.08 вторник - 19.15ч.
24 вкуса от Неапол 68’
Най-добре може да опознаете един град като се доверите на местните. 24 неаполитанци представят своя роден град чрез кратки новели, в които повеждат зрителите из живописните улички на Неапол, срещат ги с местните, разказват любопитни факти от историята на града и всичко това с акомпанимент на традиционната неаполитанска музика.


7.08 сряда - 20.30ч.
Да нагазиш в Ниагара 75'
Рафа е от Мексико Сити и е на път да осъществи една мечта: да скочи със своя каяк от най-известния водопад в света – Ниагара. Пътят към скока на Рафа минава през 3-годишни тренировки в реките на Мексиканската джунгла, за да го отведе до крайната цел – скок с наклон 90 градуса от височина над 50 метра отвесно надолу във водната бездна.

8.08 четвъртък - 18.30ч.
Камино де Сантяго 82'
Един път и хиляди човешки съдби. Хора от цял свят се стичат, за да извървят своя поклоннически маршрут. Някои тръгват в търсене на новия си житейски път, други, за да видят докъде ще стигнат физическите им възможности, а трети – просто да се забавляват и да срещнат нови приятели. Целта на всички е да достигнат до мощите на Свети Яков в Сантяго де Компостела.

8.08 четвъртък - 20.00ч.
С тук-тук из Етиопия 87’
Те са в Етиопия за първи път: 3 отбора и 3 моторикши. Те са 18 пътешественици, готови да изминат 2500 километра в дивото за 18 дни, без да знаят какво им предстои. Тръгват от Адис Абеба, за да стигнат чак до долината на река Омо и да се срещнат с африкански племена: с белязани жени, които са готови да понесат стотици удари, спазвайки местните традиции и с голи момчета, които прескачат биволи, за да станат мъже.

9.08 петък - 18.30ч.
Средиземноморие 84'
Ян Артюс-Бертран и Мишел Питио поемат на едно вълнуващо пътешествие по въздух, за да документират отвисоко един от най-разнообразните райони в света - Средиземноморието, с над 427 милиона обитатели, живеещи в 24 страни на 3 континента.

9.08 петък - 20.00ч.
С кану по Амазонка 53'
Бенджамин и Джеймс имат мечта: да плават по Амазонка така, както са го правели древните индианци – с дървено кану. От ствола на огромно дърво в еквадорската джунгла и с помощта на мачете и туземен жител си правят индианска лодка - еднодръвка. Приключението тепърва предстои: два месеца живот сред племе хуаорани, вместо в ситито, бананова вода и домашна чича, вместо английска закуска, борба с лиани и маймуни, вместо с тълпата в метрото.

10.08 събота - 19.00ч.
Из Централна Азия като на игра 60'
Британецът Джон е изтощен от монотонното си ежедневие и напрежението на работното място, решава да зареже всичко и да се впусне в едно вълнуващо 9-месечно пътешествие из Централна Азия в компанията на своя 20-годишен джип Борис и талисмана си - плюшеното киви Тед. Дните му се изпълват със спиращи дъха пейзажи, дружелюбни събеседници и безброй истории, които го карат да промени изцяло своя светоглед.

10.08 събота - 20.00ч.
Исландия наведнъж 70’
Елате на едно вълнуващо пътешествие из най-загадъчната европейска държава. Потопете се в ледените води на водопада Гюдълфос, почувствайте топлината на безбройните термални извори, пръснати из цялата страна, усетете приятния допир на покритите с мъх вулканични масиви, прекарайте една незабравима нощ съзерцавайки Северното сияние и за финал вижте отблизо тъпоклюните кайри, превърнали се в емблема на Исландия.

11.08 неделя - 17.30ч.
Чудната Казабланка 80’
Историята на Казабланка - градът, който благодарение на едноименния холивудски филм се е превърнал в еталон за романтика, блясък и магия. Но зад този мит се крие едно място, чиято истинска същност познават хората от различните религии, които обитават този район, населен с мюсюлмани, християни и евреи.

11.08 неделя - 19.00ч.
Вземи красивото с теб 64'
Брайс Лемън и сестра му Алиса продават цялото си имуществото и заминават на околосветско пътешествие, надявайки се за тях това да бъде едно духовно пътуване по целия свят. От Щатите, през Южна Америка, Европа и Африка, заснет в 27 държави в продължение на година, „Вземи красивото с теб” носи посланието, че най-важното нещо за всички нас, е да намерим вътрешната си красота.

12.08 понеделник - 19.15ч.
В света на Гивън 72'
Семейство Гудуин са сърфисти и живеят на остров Кауай, част от Хавайския архипелаг. Те обичат да пътуват, за да общуват с природата. Сега им предстоят 14 месеца далеч от дома, 6 континента и 15 държави. С тях пътешества и 6-годишният им син Гивън. Той е дете на света и домът му е навсякъде, където открие нещо ново. Един от филмите, след които си задаваме въпроса: „Защо седя тук, а не отида да видя някое ново, непознато място?“

13.08 вторник - 18.30ч.
Експедиция до края на света 90’
Благодарете на глобалното затопляне за едно: шанса за създаването на този филм. Замръзналите фиорди на Гренландия са блокирани от лабиринт от непроходими протоци, но Северният полюс бавно се топи и образувалите се тесни водни процепи позволяват на модерния човек да стигне до нови неоткрити места. Заредени с новооткривателския дух на Колумб и приключенския хумор на Вернер Херцог, пъстра експедиция от учени и хора на изкуството се отправя на север към новите земи.

14.08 сряда - 18.15ч.
Eмоционална карта на Танжер 105’
Една незабравима разходка из Танжер по стъпките на Уилям Бъроуз, Пол Боулс и Алън Гинсбърг! Танжер винаги е бил притегателна точка за хората на изкуството. Присъединете се към тях и съпреживейте културното богатство и свободата на духа в този пъстър портрет на крайбрежния град.

14.08 сряда - 20.15ч.
Мароко отвисоко 79’
Красотите на северноафриканската страна от птичи поглед. От заснежените върхове на Атласките планини, през хилядите светлини на площад Джема ел Фна в Маракеш и внушителния силует на джамията "Хасан II" в Казабланка, до синия пейзаж на Шефшауен и пясъчните дюни на Мерзуга.

15.08 четвъртък - 16.30ч.
Камино де Сантяго 82'
Един път и хиляди човешки съдби. Хора от цял свят се стичат, за да извървят своя поклоннически маршрут. Някои тръгват в търсене на новия си житейски път, други, за да видят докъде ще стигнат физическите им възможности, а трети – просто да се забавляват и да срещнат нови приятели. Целта на всички е да достигнат до мощите на Свети Яков в Сантяго де Компостела.

15.08 четвъртък - 18.00ч.
Между върховете 76'
Отправна точка на плана им – връх Аконкагуа – Аржентина. Крайната им цел – връх Маккинли – Северна Америка. Но тяхното истинско пътуване започва някъде долу, между върховете, сред различните култури в Амазонската джунгла и под вулканите на Никарагуа и Хондурас. Животът там тече с друг ритъм от обичайното им ежедневие и предвидените няколко дни за пътуване преминават в месеци приключение.

 

  • Харесвам 22
Връзка към коментар

Раничко е още, но някой има ли идея на кой филм ще ходи? Аз не мога да си избера, искам всичките 🙂 Но може би някой от филмите с презентации...

Връзка към коментар

Ако съм в София, ще направя всичко възможно да гледам филма за Иран. Много ми е любопитна тази страна...не съм била в Неапол , също ще е интересно какво казват местните...истината е, че бих гледала всички филми , за които имам време...

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Здравко Ангел
преди 58 минути , Георги каза:

Разчитам, че ще свирнете ако за някоя прожекция тръгнат да се изчерпват билетите, да не увиснем докато мислим 🙂

Ще свирнем, има интерес към трите прожекции с презентации, но засега има места.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Йосиф Милчов

Със сигурност ще посетим филма за Иран. В плановете ми е за посещение догодина и ще ми е интересна всякаква информация. За останалото всичко зависи от работата ми и колко ще съм свободен.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
На 3.07.2019 г. в 13:49, mililia каза:

Аз мисля да ида на презентацията на Вальо и филма за Боливия на 2 август. За другите и аз го мисля все още.

И аз ще направя всичко възможно за този филм 🙂

  • Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
Здравко Ангел

Здравейте! Предполагам, че всички магеланци ще искат да чуят и презентациите преди филмите, затова като си купувате билет или като резервирате място по телефона, уточнявайте, че искате билет за зала 2. Филмите ще се прожектират и в трите зали паралелно, но само в зала 2 ще има презентации.

  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Какво е работното време на кината за купуване на билети? Че искам да си избера места, а и не ми се занимава със записване по телефона 🙂

Връзка към коментар
Здравко Ангел
преди 2 часа, Георги каза:

Какво е работното време на кината за купуване на билети? Че искам да си избера места, а и не ми се занимава със записване по телефона 🙂

В G8 отварят в 11.00 и работят до 22.00ч. , а Евро синема от 12.00 до 22.00ч.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Там сме на първи и втори на презентациите, днес купих билетите. Само лелята да е свободна да гледа детето, ама това е второстепенен проблем 🙂

  • Харесвам 3
Връзка към коментар
Здравко Ангел
преди 2 часа, Tim каза:

Някакъв шанс да ги видим филмите и във Варна....

Има голяма вероятност. Предишните две години правихме отзвук във ФКЦ във Варна, така че и тази година предполагам, че ще има.

  • Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 55 минути , Георги каза:

Събираме ли се магеланска агитка за тая вечер, някой ще се похвали ли или ще се изненадваме на място 🙂

Предполагам, че довечера агитката ще е голяма 🙂 

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.