Прескочи до съдържание

Кино за пътешественици 2019

Здравко Ангел

Препоръчани мнения

Презентацията беше супер, наистина. Филмът лично на мен ми беше малко средна работа, не успях да влезна/не съм съвсем навътре в сърфистката мания и многото сърфистки кадри в един момент доскучаха. 15 минути повече животни, природа и лични истории на местните жители и 15 минути по-малко сърф и щеше да е перфектно 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 часа, Childish каза:

Презентацията на Здравко беше много добра! Филмът също беше интересен, с хубави гледки и хубава музика.

Благодаря, днес предавам щафетата във ваши ръце! 😉

преди 6 часа, Георги каза:

Презентацията беше супер, наистина. Филмът лично на мен ми беше малко средна работа, не успях да влезна/не съм съвсем навътре в сърфистката мания и многото сърфистки кадри в един момент доскучаха. 15 минути повече животни, природа и лични истории на местните жители и 15 минути по-малко сърф и щеше да е перфектно 🙂

Благодаря! Ще кажа на сърфистите догодина по-малко сърф 🙂

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 14 часа, Childish каза:

Да, ще се излагаме през свои хора 🙂 

Ще се справите и ще бъде интересно, убедена съм. 🙂 За съжаление няма да съм в София и ще пропусна. 

Връзка към коментар
преди 6 часа, Здравко Ангел каза:

Благодаря! Ще кажа на сърфистите догодина по-малко сърф 🙂

Ама нали говорим да ограничаваш догодина? Че тая вечер много съм се надъхал за сърфиране по Салар де Уюни 🙂

• Смея се 1
Връзка към коментар

Аз закъсах със здравето и за съжаление няма да мога да отида довечера на филма за Боливия. Подарявам си билета, ако някой иска, да пише на лс или във Фейсбук.

Връзка към коментар
преди 1 час, Яничка каза:

Аз закъсах със здравето и за съжаление няма да мога да отида довечера на филма за Боливия. Подарявам си билета, ако някой иска, да пише на лс или във Фейсбук.

@ Яничка, ако е е свободен, аз бих могъл да го взема. Тази вечер съм free и точно се чудех какво да правя 😄

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тази вечер гледах  “Сама в Иран”. Изобщо няма да отварям дума за филма, искам само да благодаря на Здравко и Ангел, че ни правят съпричастни към толкова различни и интересни гледни точки за света. Винаги съм си мислила, че един ден ще стигна до Иран, сега вече го знам със сигурност. Още веднъж благодаря.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 6.08.2019 г. в 23:03, stebal каза:

Тази вечер гледах  “Сама в Иран”. Изобщо няма да отварям дума за филма, искам само да благодаря на Здравко и Ангел, че ни правят съпричастни към толкова различни и интересни гледни точки за света. Винаги съм си мислила, че един ден ще стигна до Иран, сега вече го знам със сигурност. Още веднъж благодаря.

Радваме се, че филмът е допринесъл за решението ти да отидеш в Иран, още повече, че това е една от страните, в които искаме още много пъти да се завръщаме. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Само да напомня, че днес е презентацията на @Tedy и филма за Йемен. Аз за съжаление няма да мога да присъствам, че смените на работа така ме завъртяха, ама ще чакам да се похвалите после. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , Георги каза:

Само да напомня, че днес е презентацията на @Tedy и филма за Йемен. Аз за съжаление няма да мога да присъствам, че смените на работа така ме завъртяха, ама ще чакам да се похвалите после. 

Ако можеше и аз да не присъствам... 😃 Презентацията ми ще се ограничи само до острова. 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 11 часа, Tedy каза:

Ако можеше и аз да не присъствам... 😃 Презентацията ми ще се ограничи само до острова. 

Чудна беше, даже и времето ти стигна! 🙂

• Смея се 1
Връзка към коментар

Продължаваме още седмица да пътешестваме на кино. Оказа се, че пътешественици много 🙂

КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР G8      

Осем първенци
16.08 – 19.00
Вземи красивото с теб  
16.08 – 20.30

Из Централна Азия като на игра
17.08 – 17.00
Исландия наведнъж  
17.08 – 19.00
Мароко отвисоко  
17.08 – 20.15

С кану по Амазонка
18.08 – 17.15
Камино де Сантяго
18.08 – 18.15
24 вкуса от Неапол  
18.08 – 19.00
Средиземноморие  
18.08 – 20.15

Между върховете
19.08 – 18.15
Култ
19.08 – 20.00

Да нагазиш в Ниагара
20.08 – 18.15
С тук-тук из Етиопия
20.08 – 20.00

В света на Гивън  
21.08 – 18.45
На път през Сахара
21.08 – 20.30

Чудната Казабланка
22.08 – 19.00
Емоционалната карта на Танжер   
22.08 – 19.45
Йемен: Непознатата земя
22.08 – 20.30

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Благодаря, приятели, че дойдохте за подкрепа. 😍 Вече съм пълна със снимки за Сокотра. Ако се напъна да подготвя останалите дни на континента, ще съм готова и за описване на цялото пътуване. 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.