Мрън Публикувано: 6 юли, 2019 Публикувано: 6 юли, 2019 Чудесен разказ, върна ме в хубави спомени. Чакам продължението. 1
baiKolio Публикувано: 6 юли, 2019 Автор Публикувано: 6 юли, 2019 преди 13 минути , Мрън каза: Чудесен разказ, върна ме в хубави спомени. Чакам продължението. Разбирам те, и на мен ми става готино и мило когато чета някого, за места от които са ми останали хубави спомени! Радвам се за теб! п.с. чак сега обърнах внимание на подписа ти... И това обяснява много неща! Винаги съм казвал, че тя е мозъкът, а аз - оня с мускулите 🙂 ... ми тя предпочита вино, аз съм бироман 😉 🙂 1
Костов Публикувано: 6 юли, 2019 Публикувано: 6 юли, 2019 Благодаря! За увлекателния разказ, на моменти се смеех като побъркан и жените в къщи - Благоверната и Щерката наследница ме гледаха с притеснение. За прекрасните снимки и клипчета, Щерката наследница каза, че имало и интересни работи в Индия. Ще чакам следващите серии на сериала. 🙂 1 1
Diana Doncheva Публикувано: 6 юли, 2019 Публикувано: 6 юли, 2019 И аз се върнах в спомените си отново в Индия. Много колоритен разказ. Наистина моето пътуване беше "по-щадящо" откъм контакт с местните. Но все пак на няколко пъти миризмите по улиците ме разтърсваха. Иначе такива храмове, каквито има там, няма никъде другаде по света. С интерес очаквам продължението. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега