Teo Публикувано: 17 декември, 2013 Сподели Публикувано: 17 декември, 2013 Здравейте. Ето че форумът се попълни с още един пътешественик. Аз съм Тео,на 32г. от София. По професия съм нефтен инженер и покрай работата ми често пътувам и съм пътувал из България и из Европа. Радвам се, че има БГ форум за хората, които обичат да пътешестват. 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 17 декември, 2013 Сподели Публикувано: 17 декември, 2013 Здрасти и добре дошъл! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 декември, 2013 Сподели Публикувано: 17 декември, 2013 Айде добре заварили Вярно ли е, че на нефтена платформа е най-скучната работа на света? Мен донякъде ми изглежда екзотично - без прозорци, без видима суша и ако те хване клаустрофобията жална ти майка, няма измъкването Това, ако си ходил по платформи де, не е задължително. Връзка към коментар
Elena Публикувано: 19 декември, 2013 Сподели Публикувано: 19 декември, 2013 Айде добре заварили Вярно ли е, че на нефтена платформа е най-скучната работа на света? Мен донякъде ми изглежда екзотично - без прозорци, без видима суша и ако те хване клаустрофобията жална ти майка, няма измъкването Това, ако си ходил по платформи де, не е задължително. Видя ли колко ти е тъп въпроса, че остана и без отговор Добре дошъл и от мен 2 Връзка към коментар
гост Публикувано: 19 декември, 2013 Сподели Публикувано: 19 декември, 2013 Видя ли колко ти е тъп въпроса, че остана и без отговор Добре дошъл и от мен Луковици няма да видиш скоро, май! 2 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 20 декември, 2013 Сподели Публикувано: 20 декември, 2013 Що бе, човекът може да е като Брус Уилис в Армагедон, не ми изглеждаше лошо 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега