Прескочи до съдържание

Check-in Luftchansa - mobile boarding pass и др.


Препоръчани мнения

Здравейте!

Извинявам се за глупавия въпрос, но за първи път се сблъсквам с проблема. Ще бъда в апартамент в Мюнхен, където няма да има принтер. Въпросът ми е: мога ли да се чекирам онлайн и да разпечатам bording pass-a на машина на летището? Това какво ще ми струва?

Има опция да направиш check-in-a с мобилно устройство, но никога не съм използвала тази възможност. Ще пътуваме двама души и разполагаме с един таблет...Възможно ли е да чекираш двама с един таблет и съответно да използваш бордовите карти?

Отново се извинявам за глупавите въпроси, но наистина съм боса по темата. :(

Връзка към коментар

С Луфтханза не би трябвали да е фатално да направиш чекин на гишето. А може да имат и мобилен чекин, където ти сканират бордната карта от телефона. Това не е Уиз все пак. Ама нека някой със скорошен опит да каже

Връзка към коментар

Няма проблеми с Луфтханза, и на гише и на машинка. Отиваш и им казваш, че си се чекирала онлайн, но нямаш бординг пас и всичко е наред :)

 

Наскоро имахме случай с Air Malta, където доста хора са минали с едно мобилно устройство и са си го предавали от ръка на ръка, и това не би трябвало да е проблем.

Връзка към коментар

Аз вече не принтирам, защото много често ми се случва да ми печатат наново така и така. Затова винаги чекирам и отивам на място, там казвам, че съм чекиран, но не съм принтирал. Те печатат бордните карти и готово :)

 

Говорим за традиционните компании разбира се :) С уиз/раян/изи винаги с принтирана бордна карта предварително!

Връзка към коментар

Аз лично точно така правя - чекирам се онлайн, а от машините за чек-ин на летището просто си принтирам бордната карта. Абсолютно безплатно е.

Лично аз така и не се научих как се пъха личната карта в машините, така че си ползвам Miles&More картата, но по принцип до машините има служител, който помага в случай на нужда.

Връзка към коментар

Луфти са сред най-напредналите в тази област. Можеш да се чекираш с тяхното приложение, при чекирането да добавиш и другите 2-ма пасажери - има бутон стази опция някъде в процеса, а накрая ти изпраща бордните карти на мейл с QR кодове. В тях има линк за сваляне в Passbook, ако го ползваш. И въпреки всички тези опции, няма проблем на самото летище да разпечаташ картиени бордни карти, ако ти трябват...

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.